Mednarodni karate turnir in Karate klub Krka

31.3.2015 | 10:10

Mednarodni karate turnir in Karate klub Krka

Med najmlajšimi, cicibani, je v disciplini kate posamezno nastopal Swen Horn, ki je v štirih krogih tekmovanja vse svoje nasprotnike premagal z ocenami 5:0 in na koncu zasluženo zmagal.

Med mlajšimi dečki v katah posamezno je zmagal njegov starejši brat Michel Horn. Tudi on je vse nasprotnike premagoval s sodniškimi ocenami 5:0 in osvojil odlično 1. mesto.

Med veterani +35 let je prav tako v katah posamezno ponovno tekmoval tudi Mihael Rukše. Tokrat konkurenca ni izstopala, saj je bilo malo prijavljenih tekmovalcev. V prvem krogu je tako zmagal, ker se njegov nasprotnik ni pojavil, v drugem pa pokazal premoč z izvedeno kato in zasedel 1. mesto.

V športnih borbah je nastopal Tim Medle, v kategoriji mlajših kadetov +57 kg. Med šestimi tekmovalci je Tim po dveh zmagah in enem izgubljenem boju zasedel 3. mesto.

Za nami je tako lep in uspešen dan. Lepo tekmovanje, v lepem, malem kraju Nedelišće na Hrvaškem, nas je že danes povabilo, da se tekmovanja v še večjem številu udeležimo tudi naslednje leto. Lepa izkušnja za mlade in malo starejše tekmovalce, predvsem pa odlične priprave za večja in pomembnejša tekmovanja, ki nas še čakajo v bližnji prihodnosti.

Čestitke.

Karate klub Krka

Galerija

v-kk-01
v-kk-02
v-kk-03
v-kk-04
v-kk-05
v-kk-06
v-kk-07
v-kk-08
v-kk-09
v-kk-10
v-kk-11
v-kk-12
v-kk-13
v-kk-14
v-kk-15
v-kk-16
v-kk-17
v-kk-18
v-kk-19

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava