Začetek sezone vrtnega pohištva v Harvey Normanu Novo mesto

28.3.2015 | 08:55

KALBARI

KALBARI

COMO

COMO

BEAUMONT

BEAUMONT

Prav gotovo je med vami veliko tistih, ki komaj čakate, da si ustvarite svojo zeleno oazo in opremite teraso ali balkon s kakovostnimi pohištvenimi elementi, ki so prilagojeni postavitvi zunaj. V Harvey Normanu Novo mesto smo letos za vas znova pripravili največji razstavni prostor vrtnega pohištva na Dolenjskem, kjer boste znova lahko izbirali med izdelki iz kovine, aluminija, naravnega lesa akacije in ironwood lesa ter umetnega in naravnega ratana.  (slika Beaumont set z okroglo mizo)

Zakaj izbrati les akacije? Ker je cenejši od drugih vrst lesa, lahek les, ki je močen, odporen proti vodi, odbija insekte, dodatno pa je še atraktivnega videza. Tikovina je izredno močen in gost les, potrebno je zelo malo skrbi za vzdrževanje, ima dolgo življenjsko dobo, izrazito barvo, ki se z leti spremeni v sivkasto srebrno, s prozorno zaščito pa se lahko ohrani prvotna barva lesa. Ironwood les ima svojo značilno rdečkasto barvo, ki pa z leti še pridobi na rdečini. Že samo ime »železni les« predstavlja njegovo glavno lastnost, torej moč, oz. gostoto lesa.  (slika: vrtni set Kalbarri)

Aluminij je izredno vzdržljiva in lahka kovina. Naravni ratan je v nasprotju z bambusom poln in ni votel, kar ga naredi bistveno bolj trpežnega. Umetni ratan je praktično neuničljiv. Z nakupom umetnega ratana nikoli ne zgrešite, saj omogoča izredno atraktiven videz garniture.  (slika: vrtni set Como)

Poleg vrtnega pohištva vam ponujamo tudi široko izbiro senčnikov pod katerimi boste to sezono lahko uživali v družbi družine ali prijateljev. Za dodatno sprostitev dopolnite zunanji prostor z ležalnikom, gugalnico ali vrtnim plinskim žarom z dvema, tremi ali več gorilniki. Na voljo so tudi kamping stoli in žari, ter žar na oglje. Za barve in še atraktivnejši izgled vašega vrta vam bomo to sezono ponudili tudi široko izbiro dekoracije s katero si boste lahko pričarali vzdušje v barvah letošnjih modnih smernic. Zaradi omejenosti naših zalog vas vabimo, da bodite med prvimi, ki si bodo uredili vrtove in terase z našim pohištvom, ki je letos lepše kot kdajkoli. Saj poznate naš slogan gremo Harvey, gremo Harvey Norman Novo mesto kajne? Ne zamudite, saj boste na začetku sezone ujeli še kar nekaj starih modelov vrtnega pohištva s cenami do -50%. Se splača preveriti!

Harvey Norman

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava