Nogometaši NK Krka - Šentjernej zmagali na turnirju Matija Gubec Open 2015

18.3.2015 | 10:00

Nogometaši NK Krka - Šentjernej zmagali na turnirju Matija Gubec Open 2015
Nogometaši NK Krka - Šentjernej zmagali na turnirju Matija Gubec Open 2015

Nogometaši selekcije U13NK Krka-Šentjernej so v nedeljo, 15. marca 2015, nastopili na turnirju Matija Gubec Open 2015 v Krškem. Sodelovalo je osem ekip iz širne Slovenije, igralci so se pomerili v igri 11:11 na velikem igrišču. Tekme so se odigrale na igrišču z umetno travo in na centralnem stadionu z naravno travo.

Po prvem delu tekmovanj, kjer so se pomerile po štiri ekipe v skupini, je ekipa NK Krka-Šentjernej zasedla prvo mesto pred ekipami NK Krško, NK Jezero Medvode in NK Brežice.

Kot je bilo pričakovati, so bile vse tekme zelo zanimive in seveda najbolj dramatične prav polfinalne in finalna tekma.

Naši nogometaši so nastopili v drugi polfinalni tekmi, kjer so se pomerili z ekipo NK RUDAR VELENJE. Tekma se je po rednem delu končala z rezultatom 0:0 in sledili so kazenski streli. Po napetem izvajanju kazenskih strelov je v finale napredovala ekipa NK KRKA-ŠENTJERNEJ.

Sledila je tekma za tretje mesto, kjer sta se srečali ekipi NK RUDAR VELENJE in domača ekipa NŠ NK KRŠKO. Tekmo je prepričljivo dobila domača ekipa NK NŠ KRŠKO, ki je na koncu zasedla tretje mesto.

V finalni tekmi med ekipama NK KRKA-ŠENTJERNEJ in NK TRIGLAV je bilo zelo razburljivo. Ekipa iz Šentjerneja je v začetnih minutah dosegla vodilni zadetek, ki se je na koncu izkazal za končnega. Do konca tekme smo gledali lep nogomet obeh ekip z nekaj odličnimi priložnostmi predvsem ekipe iz Kranja, ki niso uspeli pospraviti žoge v mrežo vratarja iz Šentjerneja. Na koncu so se zasluženo prvega mesta na turnirju Matija Gubec open veselili nogometaši ekipo NK Krka-Šentjernej.

Poleg prvega mesta na turnirju pa so fantje domov odnesli še dva pokala. Najboljši strelec turnirja je bil Maj Jarkovič in najboljši igralec turnirja Peter Luštek, oba iz NK Krka -Šentjernej.

Fantje so ta izjemen rezultat osvojili po težkih pogojih treniranja zadnjih dveh mesecev, zato je bila zmaga še toliko slajša. Vsi skupaj smo bili veseli, ker sta fante na turnirju lahko spremljala oba trenerja, Stane Koligar in Mario Bratkovič.

Čestitamo fantom in jim želimo še več zmag!

NK Šentjernej

Galerija

v-krskem-01
v-krskem-02
v-krskem-03
v-krskem-04
v-krskem-05
v-krskem-06
v-krskem-07
v-krskem-08
v-krskem-09
v-krskem-10
v-krskem-11
v-krskem-12

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava