Koncert otroškega in mladinskega pevskega zbora OŠ Otočec

9.3.2015 | 13:20

Koncert otroškega in mladinskega pevskega zbora OŠ Otočec

V četrtek, 5. marca, sta Krajevna skupnost Otočec in Osnovna šola Otočec pripravili koncert otroškega in mladinskega zbora OŠ Otočec v prostorih tamkajšnje šole. Koncert je popeljal obiskovalce v pomlad, z njim so obeležili praznična dneva, in sicer dan žena in materinski dan. Vsi učenci so pod vodstvom učiteljev izdelali vrtnice iz krep papirja, ki so jih pri vhodu na koncert razdelili mamam, ženam in dekletom. Vse zbrane je pozdravila predsednica KS Otočec Vesna Barborič.

Na koncertu sta se predstavila z različnimi pesmimi otroški pevski zbor pod vodstvom zborovodkinje Ditke Zupančič, in mladinski pevski zbor pod vodstvom Tadeje Molan, repetitor zbora je bil Jernej Šušteršič. Predstavilo se je kar nekaj solistov, prvič tudi šolski ansambel. Koncert sta skupaj sklenila oba zbora z Reginino skladbo v priredbi Aleša Makovca z naslovom Naj ljubezen združi vse ljudi.

Na koncu se je ravnateljica šole Mateja Rožman zahvalila vsem sodelujočim, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi koncerta. Vsi obiskovalci, ki so napolnili prostor, so bili zelo navdušeni nad koncertom. Pevce so nagradili z močnim aplavzom.

Helena Murgelj

Galerija

v-koncert-01
v-koncert-02
v-koncert-03
v-koncert-04
v-koncert-05
v-koncert-06
v-koncert-07
v-koncert-08
v-koncert-09
v-koncert-10
v-koncert-11
v-koncert-12
z-zkoncert-01
z-zkoncert-02
z-zkoncert-03
z-zkoncert-04
z-zkoncert-05
z-zkoncert-06

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava