Horn ponovno državni prvak Hrvaške

4.3.2015 | 09:40

Horn ponovno državni prvak Hrvaške

Minuli vikend je v Gospiću na Hrvaškem potekalo državno prvenstvo Republike Hrvaške v karateju za člane in veterane. Trener Karate kluba Krka Šentjernej in Karate kluba Novo mesto Franjo Horn je nastopal v katah posamezno v kategoriji veteranov 35 let+. Z izjemnimi nastopi je predstavil vrhunski karate in v dvorani požel bučen aplavz vseh prisotnih članskih tekmovalcev, trenerjev, sodnikov, sotekmovalcev in gledalcev. Svoje nasprotnike je suvereno premagoval z izidom 5:0 in tretje leto zapored osvojil naslov državnega prvaka.

Prav tako v nedeljo, 1.3.2015, sta se še dva člana kluba, Mihael Rukše in Nik Penca, udeležila močnega mednarodnega turnirja v Banja Luki, kjer sta lepo predstavljala klub in dolenjski karate.

Oba sta nastopala v katah posamezno. Nik je nastopal v kategoriji mlajših dečkov. Premagal je dva nasprotnika v tretjem krogu pa žal izgubil boj in prav tako s tem izgubil možnost za nadaljevanje tekmovanja. Mihael pa je nastopal v kategoriji veteranov, kjer je prvi krog premagal nasprotnika v drugem pa izgubil in tako zasedel 2. mesto.

Vsem iskrene čestitke!

KK Krka

Galerija

z-horn-01
z-horn-02
z-horn-03
z-horn-04
z-horn-05

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava