Delavnica Energijske medicine »5-minutna dnevna rutina«, Hiša sožitja – Društvo upokojencev   Novo mesto

4.3.2015 | 10:00

Vabljeni na delavnico Energijske medicine »5-minutna dnevna rutina« v prostore Društva upokojencev Novo mesto na Čitalniško 1.

Se pogosto počutite slabo, utrujeni, izpiti, brez volje do dela, apatični, mogoče vas stalno nekaj boli ali imate zdravstvene težave, vam gre vse na živce, vstajate bolj utrujeni, kot ste legli? Obstajajo preproste tehnike in vaje, s katerimi lahko vsakdo od nas ponovno požene svojo energijo po telesu, se pomiri, poveča svojo sposobnost koncentracije in učinkovitosti ter premaga celo bolezen.

Na delavnici energijske medicine »5-minutna dnevna rutina« se boste naučili praktične uporabe vaj in tehnik, ki jih je Donna Eden (svetovno znana zdravilka in avtorica) zasnovala na podlagi izkušenj zdravljenja bolnikov – združila je najbolj učinkovite prijeme v dnevno rutino, ki naj bi jo za uravnovešanje telesnih energij, optimalno zdravje, radost in vitalnost človek izvedel v dobrih 5 minutah. Določeni bolezenski znaki se omilijo ali izginejo že samo z izvajanjem te rutine, sicer pa so potrebne še druge energijske vaje in tehnike.

Delavnico bo vodila novinarka Ana Vatovec, poznavalka psihologije, astrologije, numerologije in energijske medicine, ki bo z nami delila spretnosti, ki se jih je sama naučila in preizkusila skozi življenje predvsem v težkih življenjskih preizkušnjah.

Udeležba je brezplačna. Vljudno vabljeni!