Občni zbor leskovških kulturnikov

3.3.2015 | 08:50

Občni zbor leskovških kulturnikov

V prvem tromesečju leta potekajo občni zbori in zbori članov različnih organizacij in preden se je februar prevesil v marec, so letno srečanje članov pripravili tudi v Kulturnem društvu Leskovec pri Krškem. Potrjena so bila poročila vodij posameznih sekcij, ki delujejo v okviru društva ter sprejet program dela za leto 2015. Poleg rednih aktivnosti, katere člani vsakič začinimo s čim novim in svežim, velja po besedah predsednika Janeza Kerina izpostaviti vse večje članstvo, kar nakazuje na to, da smo širše prepoznavni in uveljavljeni kot uspešni pri svojem udejstvovanju.

Novost leta predstavlja uprizoritev nove gledališke predstave, katero bodo v dramski sekciji postavili na oder predvidoma v novembru oziroma decembru. Že kmalu se boste lahko udeležili že tradicionalne prireditve Pomlad prihaja, ki bo 21. marca ob 19.30 in na kateri bodo sodelovali tako domačini kot tudi številni gostje, v sklopu prireditve pa bo obiskovalcem na ogled tudi tematska razstava, katere rdeča nit bodo velikonočni motivi. Da dober glas seže v deveto vas, pa se potrjuje tudi v kulturnih krogih, saj se že v tem mesecu obeta sodelovanje pri abonmajih poklicnih gledaliških skupin v Mestni občini Koper, kjer se bo društvo predstavilo 24. marca na tamkajšnjem odru.

Kot še dodaja Kerin, pa je na naslov Kulturnega društva Leskovec pri Krškem, ki šteje že 90 članov, že prispelo tudi povabilo, v okviru katerega bodo nastopili igralci na prireditvi »Slovenski dnevi v Istri« v zadnjem tednu oktobra s predstavo Tistega lepega dne.

Doroteja Jazbec
Foto: Anton Hruševar

Galerija

zbor-01
zbor-02
zbor-03
zbor-04
zbor-05
zbor-06
zbor-07

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava