Glasuj za lokalnega DJ-a!

3.3.2015 | 09:40

Glasuj za lokalnega DJ-a!

DEN7EL oziroma Denis Honsić je 24-letni Novomeščan, ki trenutno študira v Ljubljani. Svoj prosti čas že od nekdaj večinoma namenja glasbi in ustvarjanju. Pričelo se je že v osnovni šoli, ko je pisal predvsem besedila in produciral rap, kasneje pa je svoja obzorja razširil tudi na druge glasbene zvrsti. Zaradi navdušenja nad glasbeno programsko opremo ter možnostjo predvajanja svoje ter ostale glasbe večjem številu ljudi, se je našel tudi v vlogi DJ-a. Nastopal je že v večjih in manjših klubih ter vrtel na raznih promocijskih dogodkih in si tako nabiral dragocene izkušnje. O sebi pa pove tako: »V house glasbo sem se poglobil predvsem zaradi energije, ki jo ta žanr zajema in možnosti, da se v njej izrazim tudi na drugačen način. Navdih za ustvarjanje lastne house glasbe sem dobil od različnih svetovnih producentov kot so Hi Tack, Armand Van Helden, Erick Morillo, Daft Punk, Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Beltek (Slo).« V živo vrti predvsem udarno plesno elektroniko od progressive do deep housa. V glasbi se počuti »doma« in v njej izrazi tisti »globji jaz«, ki se ga ne da videti, z Denisovo glasbo pa je to mogoče enostavno začutiti.

V začetku februarja so se odprle prijave na tekmovanje, ki ga organizira energijska pijača Burn. Gre za državno in svetovno tekmovanje v DJ-janju v katerem morajo kandidati zbrati zadostno število glasov, da se prebijejo med prvih pet v državi. Po tem, ko dosežejo mesto na samem vrhu se pomerijo med seboj tudi z nastopom v živo. Zmagovalec potem odpotuje na Ibizo, kjer se udeleži kampa za producente in DJ-je. Po različnih zadanih nalogah v kampu, komisija presodi kateri izmed izbranih kandidatov, je primeren za nadaljevanje svoje glasbene kariere pod njihovem okriljem. Glavna nagrada znaša 100.000€, ki jih vložijo v favorita in tako nadgradijo njegovo glasbeno pot.

Tekmovanja se je tako udeležil tudi naš lokalni producent in DJ, DEN7EL, ki trenutno nabira glasove, da ohrani svoje mesto na samem vrhu in tako omogoči napredek v svoji glasbeni karieri. Da bi ostalo tako, šteje vsak glas, zato prilagamo povezavo na kateri lahko glasujete. Glasovanje poteka preko Facebook-a do 15. marca in vsak, ki glasuje lahko odda svoj glas enkrat dnevno.

Povezava do glasovanja za burn Residency 2015:

https://apps.facebook.com/burnresidency/dj-profile/2015/754

13. marca pa lahko DEN7EL-a ujamete tudi v novem Ljubljanskem klubu ZOO, kjer bo nastopil pod gibanjem Nu Mvmnt, katerega naloga je širjenje kvalitetne elektronske glasbe.

info DEN7EL

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava