Krkini atleti na Mnogobojčku mladih in zimskem prvenstvu v metih

3.3.2015 | 08:15

Krkini atleti na Mnogobojčku mladih in zimskem prvenstvu v metih

V Kočevju je potekalo tekmovanje v sklopu področne dvoranske lige v mnogobojih, na katerem so naši atleti dosegli odlične rezultate. V kategoriji M-U10 je med dvajsetimi tekmovalci Jan Radakovič zmagal, peto mesto je zasedel Tjaž Butala, sedmi je bil Filip Auersperger, od devetega do dvanajstega mesta so se razvrstili Aleks Smolič, Matjaž Rus, Lovro Dulc in Lenart Bernik, sedemnajsto oz. osemnajsto mesto sva osvojila Lovro Rogina Bregar in Žiga Kastelic,Gregor Jadrič pa je bil dvajseti.

V kategoriji M-U8 je Črt Peterlin stopil na najnižjo stopničko, Aleksander Schuster je končal osmi in Gal Jurij Kovačič mesto za njim.

Med dekleti je Iza Zupan v kategoriji Ž-U10 zasedla drugo mesto, sedma je bila Živa Bojanc, Nika Kavšek in Tia Lužar pa sta zasedli deseto oz. trinajsto mesto med devetnajstimi tekmovalkami.

Zoja Gartner je v svoji kategoriji Ž-U8 zasedla tretje mesto.

Manica Kamin, Lara Florjančič in Leja Filipovič so v kategoriji Ž-U16 pobrale vse tri medalje.

ČESTITAMO!

Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za članski in mladinski kategoriji

V soboto je na Ptuju potekala prva tekma za metalce - zimsko državno prvenstvo v metih. Rezultati nekaterih naših atletov so še toliko več vredni, ker so se noč prej vrnili iz priprav. Njihovi dosežki so sledeči:

Tadej Hribar je v metu diska med člani zmagal z metom 50,81m. David Kastrevc je v zadnji seriji izgubil bronasto medalj. Njegov najdaljši met kopja je znašal 61,40m. Norma Resnik je med članicami metala kopje. Postavila je osebni rekord 37,77m in končala šesta. Osebnega rekorda se je veselila tudi njena sestra Trina Resnik v metu kladiva. Orodje je vrgla 30,93m daleč, kar je zadostovalo za deveto mesto.

AK Krka

Galerija

z-atleti-01
z-atleti-02
z-atleti-03
z-atleti-04
z-atleti-05
z-atleti-06
z-atleti-07
z-atleti-08

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava