15 let Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev DBK

1.3.2015 | 14:45

Dobitnice priznanj

Dobitnice priznanj

Delovna skupina kluba

Delovna skupina kluba

Skupinska

Skupinska

V četrtek, 26. februarja 2015, smo na 16. skupščini praznovali 15. obletnico Kluba. Na slavnostnem dogodku, ki smo ga članice aktivne delovne skupine priredile v Vili Otočec, so nas s prisotnostjo počastile častne članice in članice, ki so leta 2000 Klub tudi ustanovile. V uradnem delu smo obravnavale in sprejele poročila za prejšnje leto, program dela za letos in pregledale finančne načrte. Čestitale smo prejemnicam »Klubskih priznanj« Maji Ogulin, Ireni Žlogar za samoiniciativno izpeljana dogodka in Nataši Poljanec za izredne dosežke. Prvič smo podelili tudi »Klubsko zahvalo«, ki jo je prevzel Marko Klinc za Foto Life Novo mesto, ki je naš donator od ustanovitve dalje.

Predsednica Kluba Vesna Gregorič Klub vodi že tretje leto. Za njeno srčnost, prijaznost in prilagodljivost članom in za pečat, ki ga pušča v dogodkih in v nas, smo ji svečano predali »Priznanje Kluba«. Zahvalili smo se ji za povezovalnost med člani iz obeh strani Gorjancev ter za promocijo kluba in našega poklica. Ravno njej se moramo zahvaliti, da je Klub obdržal trdne prijateljske vezi.

Vezni člen pa je tudi pri organizacijah dogodkov in tako se lahko pohvalimo z dobro obiskanimi dogodki: Gostile smo Darjo Rojec, ki nam je predstavila svojo knjigo "Nasveti in izkušnje iz prve roke", izvedle 15. skupščino - tokrat prvič v Beli krajini, si ogledale modno revijo A. Šepec, se visoko uvrstile na testiranju za PA/TL, imele delavnico o zasaditvi vrta s trajnicami, se udeležile Kongresa v Portorožu in si ogledale mesto Koper v rdečih majčkah. Uživali smo na družinskem izletu »Festival sivke v Ivanjem Gradu«, šli hkrati na Štanjel in si ogledali tudi Ferrarijevo palačo. Najodmevnejši pa je bil zagotovo III. dan Kluba, kjer smo skupaj s kolegicami iz cele Slovenije izvedle humanitarno akcijo za Belo krajino, si ogledale Krko, tovarno zdravil, d. d. v Novem mestu in se med vinogradi sprehodile do Trške gore. Ravno tako smo se tudi kulinarično izobraževale, bile prisotne na jesenskem posvetu v Laškem in se poveselile na tradicionalnem klubskem silvestrovanju.

Poleg organizacije dogodkov pa se je aktivna delovna skupina Kluba, ki šteje enajst članic, udeleževala sestankov, se povezovala z ostalimi klubi in Zvezo ter promovirala poklic poslovnega sekretarja in asistenta ter tajnice na informativnem dnevu v Črnomlju in na Policijski enoti v Novem mestu ter na delavnicah ustvarjala klubska darila. Ob jubileju pa smo izdale tudi nov Zbornik 2000-2015, kamor je naša Kristina Glavaš Radovanovič shranila najlepše spomine zadnjih petih let.

Predsednica je v nagovoru poudarila zasluge dosedanjih predsednikov Jerice Pezdič, Janija Pavlina in Vesne Medle. Z rožicami našega donatorja Gozdno gospodarstvo Novo mesto in Cvetličarje Bayer pa se je zahvalila in čestitala tudi ustanovni delovni skupini ter prisotnim častnim članicam Anici Žnidaršič, Nataši Teropšič Brudar in Albini Štrekelj. Dogodek so popestrile učenke Glasbene šole Lipičnik: pevka Anja Stojnič, klaviaturistka Lucija Kambič in kitaristka Nika Petrič. Marko Klinc pa je na presenečenje vseh prisotnih zapel in s pristnostjo in šarmantnim nastopom navdušil vse udeležence. Kot se za rojstni dan spodobi smo razrezali tudi torto in nazdravili našemu Klubu skupaj z gostjami iz Trebnjega, Ljubljane, Planeta GV in donatorji.

V letošnjem letu bomo ravno tako marljive čebelice saj so smernice trdno začrtane. Dobrodošli med nami!

Iskrene čestitke dragi Klub in na nadaljevanje našega prijateljstva: vse najboljše!

Odnosi z javnostmi Kluba

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava