MRD Dobova: Premagali smo Črnomelj

1.3.2015 | 09:00

MRD Dobova: Premagali smo Črnomelj

28. februar je bil za naše fante srečen in zmagoslaven dan. Premagali so Črnomaljčane, hkrati pa, s pomočjo sosedov iz Brežic, zasedli najvišje mesto v 1. B SRL. Začetek tekme ni bil obetaven. Dobovčani so s težavo zaustavljali goste, ki so se spretno izmikali domači obrambi in prihajali do zadetkov. Z nekaj uspešnimi akcijami v obrambi so tako gostje v prvem delu prvega polčasa nekaj časa vodili. Dobovčani so smo jih ujeli pri rezultatu 6:6 in do konca prvega polčasa zaigrali bolje. Rezultat po prvem delu 18:14.

V 36. minuti je bila razlika že sedem golov, kar priča o tem, da so se Dobovčani odločili, da resneje napadejo. Uspešno so vršili pritisk na nasprotnika, ki pa ni popuščal. Gostje so sicer izgubljali skozi celoten drugi polčas, a ko smo že mislili, da bodo obupali pri zaostanku osmih golov, so se zopet zbrali in se približali. No, zadnjih nekaj minut pa so naši zopet napadli in zmagali z najvišjo prednostjo na tekmi - rezultat 36:27.

Tekma sicer ni bila napeta do konca, vendar so bili gledalci vseeno veseli novih točk. Po 17. krogih smo tako zasedli vrh lestvice; vse to pa pred gostovanjem v Kopru.

V Kopru nas bodo podpirali tudi navijači. Organizirali smo prevoz z avtobusom, nekaj mest je še prostih. Vsi, ki ste zainteresirani, prosim, kontaktirajte preko facebooka ali elektronske pošte. V Koper po zmago!!!

MRD Dobova: RK Črnomelj 36 (18) : 27 (14)

J. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava