Delavnica »Pot srca«: Svetost denarja in zlata, Ulica Slavka Gruma 9 Novo mesto

10.2.2015 | 17:00

"Denar - nežno vabim v življenje svoje te, da veličastno počastiš moje bivanje. Pridi na krilih angela, prinesi svetost mi Boga in milost srca."

Neštetokrat nas življenje z vsakodnevnimi problemi, boleznimi in neuspehi usmerja v to, da bi se zazrli vase. Da bi pogledali, kje tičijo vzroki za naše težave, zakaj smo nesrečni, bolni, zakaj ne najdemo globoke partnerske ljubezni, zakaj z otroki ne moremo razviti čudovitega odnosa, zakaj nikakor, pa če se še tako trudimo, ne moremo ustvariti obilja ... Vzroki so v nas samih in ko pogledamo resnici v oči, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, se življenje prične čudežno spreminjati. Nikoli ni prepozno in da se. Kot je botra Pehta v Kekcu modro dejala, da za vsako bolezen rož'ca raste, tako se za vsakega človeka najde rešitev trenutne situacije. Splača se videti, slišati, ljubiti - doživljati vso lepoto samega sebe, svojega srca, čudovite narave, človeštva kot celote.

Namen delavnic »Pot Srca« je, da zopet postanemo Človek z veliko začetnico. S pomočjo iger drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige "Po poti mojega Srca" ... Se skupaj smejemo in solze sreče brišemo... Raziskujemo najgloblje globine našega obstoja, ki prinašajo magične rezultate tako na mentalnem, čustvenem kot tudi na fizičnem in dušnem nivoju. V sebi znova začutimo v ljubezen, radost, obilje. Začutimo utrip srca. Začutimo življenje.

Na tokratnem srečanju bomo začutili »SVETOST DENARJA IN ZLATA«. V polnosti se bomo predali energiji denarja in zlata, ga ljubeče povabili v svoje življenje. V praktičnem delu bomo odstranili ovire, ki nam onemogočajo ustvariti blaginjo in blagoslovili moč kreiranja. Snidemo se v torek, 10.02.15, ob 17.00 uri na Ulici Slavka Gruma 9, v prostorih KS Drska. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila in s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja ...) ter nekaj kovancev in bankovcev.

Prosim, da prijave obvezno potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net.