Na Otočcu nov termalni bazen, nove vsebine, nova doživetja

1.2.2015 | 13:00

Na Otočcu nov termalni bazen, nove vsebine, nova doživetja
Na Otočcu nov termalni bazen, nove vsebine, nova doživetja
Na Otočcu nov termalni bazen, nove vsebine, nova doživetja

Preteklih dvanajst mesecev se je na Otočcu veliko dogajalo: lansko pomlad smo ponudbo dopolnili s prijetnim parkom, ki je nastal na mestu porušenih bungalovov pred hotelom Šport, z novim sprostitvenim centrom pa se bogata paleta storitev na Otočcu, ki obsega tudi vsebine športno-rekreacijskega centra, golfa in gradu Otočec, zaokrožuje.

Za vsakogar nekaj ...

Otočec doživlja temeljito preobrazbo in začenja novo zgodbo: aktivno, mistično, romantično, radoživo. Ponuja veliko vsebin, s katerimi bo zadovoljil različne okuse gostov: AKTIVNO - za tiste, ki jih zanima aktiven oddih in veliko športnih aktivnosti, MISTIČNO - za tiste, ki iščejo duhovno sprostitev s pomočjo vodenih meditacij in raznih delavnic, ROMANTIČNO - za pare, ki se želijo posvetiti drug drugemu in preživeti mirne trenutke v lepem okolju, in RADOŽIVO – za mlade, željne zabave in športnih aktivnosti. Slednjim ponujamo sproščeno, radoživo, veselo zabavo - v ritmu dobre glasbe in zabav ob bazenu … Vse to na Otočcu dobijo po dostopnih cenah.

Kljub temu, da je bazen v hotelu Šport napolnjen z blagodejno termalno vodo, pa Otočec ni novo zdravilišče v sklopu Term Krka. Otočec ponuja aktivne dogodivščine, zabavo in sprostitev - želimo, da postane kot destinacija še privlačnejši – v počitniškem, seminarskem in športno-rekreativnem smislu, ki bo goste navduševal na vsakem koraku.

Bazen in savni

Hotel ob gozdu, ki skriva v sebi izzive prog pustolovskega parka, je tako pridobil manjši sprostitveni center. Njegova najpomembnejša in najbolj zaželena novost je bazen, ki bo gostom poleg sprostitve v blagodejni termalni vodi omogočal poseben užitek tudi z razgledom na zeleno okolico. Privlačen bazen, ki tlorisno obsega približno 1.100 m2 bruto površine, meri 21 x 10 metrov in je globok 135 cm. Ob njem je v zastekljeni dvorani s premičnimi stenami in prehodom na zunanjo teraso dovolj prostora za udobne počivalnike, nov sprostitveni center pa ima tudi dve savni (turško in finsko) in prostor za masaže. Vse skupaj je primerno tudi za prijetne zabave ob bazenu, s koktajli in glasbo … za različne, tudi zaključene družbe.

O investiciji

Investicija na Otočcu poleg izgradnje pokritega bazena s savnami za hotelske goste vključuje tudi dokončanje toplovoda Šmarješke Toplice-Otočec, prenovo sistema ogrevanja hotela Šport, izgradnjo čistilne naprave in odstranitev bungalovov. Projekt pa kljub odprtju bazena še ni zaključen. V marcu namreč načrtujemo tudi obnovo toplotne izolacije in fasade ter zamenjavo stavbnega pohištva. Na ta način bomo videz hotela posodobili in ga kot turistično destinacijo naredili privlačnejšega. Vrednost investicije znaša 2,7 milijona evrov.

A. Z.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

1.2.2015Oceni majdra 

Kaj bi tile naredili za 2.7miljona evrov? http://www.dolenjskilist.si/2015/01/22/127518/novice/posavje/V_Termah_Paradiso_bogatejsi_za_oazo_savn_in_fitnes_center/

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava