Ninje iz Črnomlja odlične na DP

1.2.2015 | 11:00

Ninje iz Črnomlja odlične na DP

V soboto, 31.1.2015, se je v Šempetru v Savinjski dolini odvijalo državno prvenstvo v ju jitsu borbah za kadete, kadetinje ter člane in članice. Barve športnega društva Ninja iz Črnomlja je zastopalo šest tekmovalcev in doseglo v kadetski kategoriji odlične rezultate.

Državni prvakinji sta postali: Jasmina Kovač v kategoriji do 48 kg in Eva Puhek v kategoriji do 63 kg.

Drugi mesti sta dosegli: Iva Simčič v kategoriji do 57 kg in Nastja Simčič v kategoriji do 63 kg.

Predsednik ŠD Ninja Franc Kovač

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (15)

1.2.2015Oceni vozi.miško 

čestitke vsem!

1.2.2015Oceni klara 

čestitke ninjam in še veliko dobrih fajtov!!!!

1.2.2015Oceni ninja 

Zakaj so pa proti Kovačevi za športnico glasovali Brane,SDS in SLS ? Take podatke sem dobila. Zakaj so izbiro športnice izpolitizirali ?

1.2.2015Oceni ive 

Ninja, zato, ker je komisija za dodelitev priznanja naj športnice uporabila neregularne "vatle" in je spregledala desetkrat boljše rezultate lokostrelke Laharnerjeve, ki bi morala biti "športnica leta 2014 občine Črnomelj". To je bilo tudi strokovno utemeljeno, zato ne javkati o politizaciji. Izbira bi morala biti pravična in korektna!

1.2.2015Oceni erika 

ive ,ne vem kje maš podatke, za desetkrat boljše rezultate za lokostrelko,kaj si si prebral,da je dotična NINJA državna prvakinja in to večkratna in tudi hodi na priprave za v državno reprezentaco. ne vem pa zakaj morate vse spolitizirat,pustite otroke naj uživajo v svojih uspehih,ki se zanje zelo trudijo in trenirajo za tako dobre rezultate in lahko bi bili srečni ,ker tako dobro zastopajo črnomelj.

1.2.2015Oceni piskotek 

Bravo ninje le tako naprej! Uspeh ni nikoli dokončen (W.Churchill). Držimo pesti še za nadaljne osvajanje lovorik.

1.2.2015Oceni pristranskost učitelja 

Tisti učitelj je pristranski,ker je tista lokostrelka njegova učenka.Baje je naredil celo štalo na seji. Kovačova si zasluži naziv športnice leta.Nebi pa nič kritizirali,če bi bila izbrana katera druga,ker jih je menda bilo več nominiranih.

2.2.2015Oceni krajanka 

tu ni bil nihče pristranski in izpolitiziran, krivdo naj prevzame odbor, ki jo je določil za športnico leta. Če so merila jasna in pod prvo merilo se šteje udeležba na olimpijskih igrah potem ni potrebno več nadaljne razpredanje. Kovačeva ni bila na OI, medtem ko je Laharnerjeva bila. Niso krivi člani seje ampak nestrokoven odbor.

2.2.2015Oceni starš 

Sem gledal razpisne pogoje v Belokranjcu.Nikjer ni nobenih meril,pa tudi pozanimal sem se.Člani vseh žirij ki delajo v sklopu Ob.sveta,dobijo predloge in se odločajo na podlagi tistega,kar je v predlogih.Samo sodelovanje na mladinski olimpijadi ni nobena prednost.Merila so za Komisijo na Občini,ki dodeljuje finančna sredstva za delovanje društev.Torej nekdo pristransko zavaja.Kovačeva si zasluži priznanje,tako kot si ga najbrž tudi še katera.Ampak izbere se eden.To kar se pa zdaj dogaja,je pa na prijateljski ravni in osebnem prijateljstvu z neizbranimi športniki.

2.2.2015Oceni občanka 

Bravo punce in trenerji!!! Vsaka vam čast in kapo dol pred vami. Želim vam še veliko športnih dosežkov.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava