Odprli smo Dneve podjetniških priložnosti 2015

30.1.2015 | 10:00

Odprli smo Dneve podjetniških priložnosti 2015
Odprli smo Dneve podjetniških priložnosti 2015

V sredo smo v prostorih Mestne hiše Brežice izvedli prvo predavanje v nizu brezplačnih predavaj. Aktualnost tematike »Poslovanje v društvih – priprava zaključnega poročila« je pritegnila skoraj 70 udeležencev predavanja, ki so izvedeli, katere so novosti pri poslovanju v društvih, kako lahko društvo nagradi svoje člane ter kaj je pomembno pri pripravi zaključnega poročila. Za lažje razumevanje je bilo predavanje podkrepljeno s praktičnimi primeri ter odgovori na vprašanja udeležencev predavanja.

Nekaj izjav udeležencev predavanja:

Slobodana Slak, Društvo Brez sledi:

"Vsebina je bila koristna in korektno predstavljena. Posebej zanimiva se mi je zdela informacija, da si lahko v društvu izplačamo določeno nadomestilo za uporabo lastnih sredstev, računalnika, telefona v društvene namene. Tega do zdaj nisem vedela".

Rezika Bogovič, Društvo upokojencev:

"Bilo je zelo razumljivo, gradivo je super, kot tudi aplikacija za vodenje, koristno je bilo, da so konkretni praktični primeri".

Z druženjem podjetnih pa nadaljujemo tudi celoten februar. Tako se bomo že prihodnji teden posvetili Priložnostim v kmetijstvu s primeri dobrih praks. Predavanje je namenjeno vsem, ki jih tematika zanima oz. vidijo v kmetijstvu svojo priložnost in izziv. Pričeli bomo ob 16.00 uri v prostorih Mestne hiše, z nami pa bo Valentina Aleksič, univ. dipl. inž. kmetijstva, strokovnjakinja na področju ekološkega kmetovanja, kontrole in certificiranja ekološke pridelave in predelave. Več informacij in prijave na: www.pcbrezice.si.

Karl Vertovšek
ZPTM Brežice
enota CPT

Galerija

z-brezice-01
z-brezice-02
z-brezice-03
z-brezice-04
z-brezice-05
z-brezice-06
z-brezice-07
z-brezice-08
z-brezice-09

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava