Pogovor z evropskimi poslanci, grad Brestanica

30.1.2015 | 13:00

Evropski parlament prihaja v Posavje!

V petek, 30. januarja 2015, bodo evropske poslanke in poslanci na obisku v Posavju, kjer se bodo srečali s civilno družbo, lokalnimi oblastmi in mediji ter spregovorili o aktualnih temah Evropskega parlamenta in svojem delu, prav tako pa želijo prisluhniti Posavkam in Posavcem o priložnostih ter izzivih življenja v posavski regiji ter odgovoriti na njihova vprašanja skozi neposredni dialog. V okviru obiska bodo obiskali tudi več podjetij iz posavske regije.

Pogovor evropskih poslancev s civilno družbo, gospodarstvom, predstavniki lokalnih skupnosti in mediji bo na pobudo evropskega poslanca Franca Bogoviča in v sodelovanju z Informacijsko pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji potekal 30. januarja 2015 ob 13:00 v Romanski dvorani Gradu Rajhenburg (Cesta izgnancev 3, v Brestanici).

Vljudno vabljeni, da se srečanja udeležite. Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite do srede, 28. januarja 2015, tukaj: http://bit.ly/evr-poslanci-v-Posavju

Svojo udeležbo na srečanju so že potrdili naslednji evropski poslanci in poslanke: Romana Tomc (ELS/SDS), dr. Igor Šoltes (Skupina zelenih/Evropske svobodne zveze), Franc Bogovič (ELS/SLS) in Patricija Šulin (ELS/SDS).

V okviru obiska v Posavju si bodo evropske poslanke in poslanci dopoldne ogledali tudi najsodobnejšo sortirnico odpadkov v Sloveniji in novo kompostarno družbe Kostak ter obiskali podjetje Evrosad, d.o.o. in družbo Gen Energija, d.o.o..