Zbor krajanov KS Butoraj - za boljše ceste in avtobusno postajo

29.1.2015 | 13:50

Zbor krajanov KS Butoraj - za boljše ceste in avtobusno postajo

Včeraj je KS Butoraj pripravila zbor krajanov, ki se ga je udeležilo veliko število krajanov. Poročilo o delu v prejšnem mandatu in plan dela za novi mandat je podal predsednik sveta KS Butoraj Janez Perušič. V razpravi, ki je sledila, sta na vsa vprašanja in predloge podala odgovor predsednik KS Butoraj in županja Občine Črnomelj ga. Mojca Čemas Stjepanovič.

Galvni cilj v tem mandatu je postavitev rezervoarja za vodo (dela so se te dni začela), asfaltiranje odseka ceste V. Lahinja-Sadeži, razširitev ceste in postavitev varnostne ograje na odseku Butoraj-Zorenci, odkup mlekarne od KZ Krka in postavitev avtobusne postaje na tem mestu.

V prihodnosti pa je v planu tudi javna razsvetljava, razširitev ceste V. Lahinja-Butoraj itd.

J. P.
foto - arhiv avtorja

Galerija

ks-butoraj-01
ks-butoraj-02
ks-butoraj-03
ks-butoraj-04

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

29.1.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni Dragaš 

Bravo Butorajci.V slogi je moč.Pa dobro in konkretno sodelovanje z Občino vam je lahko v ponos.Nikdar ne nagajate.Marsikdo vas ima lahko za vzgled.Najprej pa sami poprimete za delo,šele potem grete po pomoč drugam.

30.1.2015Oceni belokranjc 

Samo zavidni smo lahko butorajcem. Na vsem. Najprej na odličnem predsedniku KS, ki so si ga izbrali, na celem sestavu sveta KS, na pripravljenosti vseh vaščanov, da složno in aktivno delujejo v dobro vseh njih. Zato jim pa tudi je dobro. Zato pa tudi dosežejo dobre rezultate, ker so enotni in odlični in znajo ceniti in na volitvah s svojim glasom nagraditi dobro misleče in aktivne sposobne sovaščane.

30.1.2015+2     + (2)     – (0)     Oceni rezervoar 

Prvi je rezervoar za vodo,ki se je začel delat.Potem pa še ostale stvari.Glavno je da se dela in da so krajani zadovoljni,tudi z majhnimi stvarmi,kre potem pridejo tudi večje.

31.1.2015Oceni vaščanka 

Dokončno bo zgrajen rezervoar, ki ga vaščani potrebujemo, zlasti v poletnih mesecih, ko je največji izpad vode.Načrt KS je, upamo pa da bo lahko izpeljan. Znano pa je, da tudi v preteklosti se je naredilo veliko, saj ljudje znajo stopiti skupaj na vseh področjih. Novemu vodstu KS pa veliko sreče pri izpeljavi vseh načrtov.

31.1.2015–1     + (1)     – (2)     Oceni vika lozar 

Pravi načrti za čim boljše življenjsko počutje ljudi na tem prostoru. Edino nekaj ne razumem, zakaj si po pravilu vaščani želijo jabne razsvetljave, saj vemo, da je prava tema še kako potrebna za pravi nočni počitek, stroka pa čedalje glasneje opozarja, da je naše nebo ponoči preveč osvetljeno. V vaseh ni velike frekvence ljudi, tisti, ki pa misli kaj ukrasti ( če je to vzrok želje po lučeh), bo to izvedel poleg stotih žarnic.

2.2.2015+1     + (1)     – (0)     Oceni o,buh se smili 

vika,vika,vikasta!o kaki ferkvenci to pišeš??kaj tam ne vleče radio?kje imajo butorajci sto luči javne razsvetljevanja?Kdo če kej pokrast???kaj to tipkaš če nimaš pojma??ne delaj jim sramoto,prosim te lepo!ostali,lp iz gradaca

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava