Brežiške podjetniške srede

28.1.2015 | 11:45

Brežiške podjetniške srede
Brežiške podjetniške srede

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, enota Center za podjetništvo in turizem, pričenjamo z letošnjimi že petimi Dnevi podjetniških priložnosti, ki bodo udeležencem ponudila možnost novega znanja, izmenjave izkušenj in novih poznanstev. V sklopu brezplačnih predavanj in delavnic se bodo zvrstile različne tematike aktualnih podjetniških vsebin.

Prvo predavanje, 28.1.2015 ob 16.00, bo namenjeno poslovanju v društvih, kjer bodo na voljo vse informacije za pripravo zaključnega računa. »Teoretičnemu« delu bo sledilo tudi neformalno druženje ob pokušini odličnih lokalnih dobrot.

S podjetniški sredami bo postregel tudi februar, saj se bodo zvrstila predavanja s področij ekološkega kmetijstva, oblikovanja novih turističnih zgodb, povečanja prepoznavnosti podjetja na spletu, uporabe e-računov. (seznam predavanj spodaj v priponki)

Podjetniško obarvan pa bo tudi marec, saj bomo v Brežice prvič pripeljali Start:up šolo, ki bo udeležencem ponudila podjetniško znanje vrhunskih strokovnjakov Tehnološkega parka Ljubljana. Šola je namenjena vsem, ki bi radi uresničili svojo poslovno idejo oz. pridobili le več podjetniškega znanja. Vzporedno pa bodo ob zadostnem številu prijavljenih potekali tudi tečaji poslovne rabe ruščine, angleščine in italijanščine.

Vabljeni na Dneve podjetniških priložnosti 2015, kjer se srečata znanje in izkušnje.

Več informacij o naših aktivnostih je na voljo tudi na: www.pcbrezice.si.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice
enota Center za podjetništvo in turizem

Seznam DPP [.pdf] (406 kB)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava