KMN Sevnica: V zadnji minuti do točke

26.1.2015 | 09:15

Matič

Matič

Irko

Irko

Meho

Meho

V 12. krogu 1. SFL se je obračun med Sevnici in Litijo končal brez zmagovalca, enako je bilo na tekmi med Benediktom in Bronxom iz Škofij. Oplast je v posoškem derbiju ugnal Puntarja, RE/MAX Maribor pa je bil prepričljiv v Velikih Laščah. Vodilni Dobovec Pivovarna Kozel je za 11. zmago sezone premagal ŠD Extrem.

V Litiji ni bilo zmagovalca, derbi za primat ob Savi se je končal s 3:3. Tekmo so bolje začeli domačini (bili so brez Denisa Totoškoviča) in prek Danijela Pantiča povedli 1:0. Po petih minutah je Ševzet Mehič poravnal na 1:1, v naslednji minuti pa je svoj prvi gol za Litijo dosegel Klemen Duščak, ki je postavil rezultat prvega polčasa. V 27. minuti je bilo 3:1 za Litijo, varovanci trenerja Mitje Jonteza pa se niso predali, čeprav so v 28. minuti po rdečem kartonu ostali brez Uroša Martiča.

Z goloma Jana Nečemerja in Irnesa Škoriča so v zadnji minuti prišli do točke. V dresu Sevnice še vedno ni bilo Dejana Bizjaka, ki čaka ustrezne dokumente iz Italije.

Mitja Jontez, trener KMN Sevnica:

»Čestitam mojim igralcem. To je sploh prva točka te nove Sevnice na litijskem parketu. Vesel sem. Gremo naprej, naslednji teden nas čaka nova tekma. Skušali bomo še nadgraditi našo igro, ki to pot ni bila najboljša, a smo z borbenostjo prišli do točke.«

Tekst& foto: D. P./Futsal.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava