namig za premik

Delavnica: Ženska sem – Ljubeča družina, Ulica Slavka Gruma 9

23.12.2014 | 18:00

"Družina – največja dragocenost, ki jo človek lahko ima."

Vsak posameznik, ne glede na spol, v sebi nosi čarobnost moških, ženskih in otroških energij. Je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.

Na treh zaporednih srečanjih bomo spoznale in v polnosti sprejele notranjega moškega, žensko in otroka. Na koncu bomo vse tri povezale v čudovit šopek, v nas ustvarile ljubečo družino in s tem zgradile močne temelje za srečno partnerstvo in starševstvo, svetlo prihodnost zase in za vse ljudi, ki dobroto v srcu nosimo.

Delavnice »Ženska sem« so globoko izkustvene ter namenjene ženskam, ki smo pripravljene na večje spremembe in resnično delo na sebi. S pomočjo iger druga drugi odstiramo lastnosti našega notranjega moškega, ženske in otroka, meditiramo, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige "Po poti mojega Srca" ... V uvodnem delu nas s svetim zvokom gonga razvaja Marko Bešter.

Delavnice potekajo ob torkih, vsake 14 dni in v povprečju trajajo šest ur (od 18.00 do 24.00 ure). Srečujemo se v Novem mestu, na Ulici Slavka Gruma 9. S seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja ...) in bodimo oblečene v ležerna oblačila.

Na zadnjem srečanju v torek, 23.12.14, se bomo v praktičnem delu najprej posvetile notranjemu otroku, nato pa notranjega moškega, žensko in otroka zlile v čudovito celoto, v srcih začutile svetost družine.

Prosim, da prijave obvezno potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Kratka vsebina:

1. Druženje »PONOSEN OČE«

Poglobimo se v lastnosti notranjega moškega. V sebi začutimo dostojanstvo, čast in ponos, red in disciplino. Spoštljivo se poklonimo veličastnosti očeta, ki poskrbi za varnost, oskrbo in toplo zavetje. Ki da oporo, žari v odločnosti.

2. Druženje »LJUBEČA MATI«

Odstiramo tančice notranje ženske. V sebi začutimo nežnost, toplino, modrost in milino. Obdarimo se z ljubečo materjo, ki napaja z ljubeznijo, gorečno srčnostjo.

3. Druženje »SREČEN OTROK«

Posvetimo se pravljičnemu svetu notranjega otroka. Zaplešemo in zapojemo skupaj z brezskrbnim otrokom, ki z neusahljivo domišljijo ustvarja nov svet, je v ogrinjalo sreče odet. Ki radovedno raziskuje, navdihuje s sanjami, poboža vsako rožico, občuduje pikapolonico.

Več informacij na tel. 051 664 486 oz. e-pošti: milena.matko@siol.net.

‹ nazaj