Božični turnir Novo mesto za košarkarice

22.12.2014 | 10:00

Božični turnir Novo mesto za košarkarice
Božični turnir Novo mesto za košarkarice

Ženski košarkarski klub Krka je v okviru sodelovanja z mestom Zadar pripravil Mednarodni turnir v košarki ''Božični turnir Novo mesto 2014'' za mlajše in starejše deklice. Turnirja se je udeležilo šest ekip iz Zadra, Celja in domači ekipi ŽKK Krka.

Turnir pri starejših deklicah je bil zelo izenačen. V prvi tekmi je ekipa Zadra premagala ŽKK Krka, Novomeščanke pa so potem prepričljivo premagale Athlete Celje. V zadnji tekmi je Celjankam uspelo premagati Zadar. Tako so na turnirju slavile igralke ŽKK Krka, drugo mesto je osvojila ekipa ŽKK Zadar in tretje ŽKK Athlete Celje. Za najboljšo igralko je bila izbrana Ines Kastelic iz ŽKK Krka, najboljša strelka pa je bila Nika Jelenkovič iz Zadra.

Pri mlajših deklicah U-13 so prvo mesto osvojile igralke ŽKK Athlete Celje, ki so zmagale na obeh srečanjih. Krkašice so premagale Zadar in osvojile drugo mesto. Najboljša strelka in igralka turnirja je bila Tori Šporar iz Celja.

Igralke iz Zadra so v Novem mestu preživele tri dni. Za njih so zelo lepo poskrbeli starši igralk ŽKK Krka. Prvi dan so svoje sposobnosti pokazale tudi na drsališču v centru Novega mesta, zadnji dan pa so odigrale še dve dodatni prijateljski tekmi z Novomeščankami.

ŽKK Krka

Galerija

v-kosarka-01
v-kosarka-02
v-kosarka-03
v-kosarka-04
v-kosarka-05

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava