Panc'r fest – zabava u mest'

19.12.2014 | 11:00

Parni Valjak spet v Novem mestu - takole je bilo decembra 2012 v Štuklju ... (foto: arhiv LO)

Parni Valjak spet v Novem mestu - takole je bilo decembra 2012 v Štuklju ... (foto: arhiv LO)

Novo mesto končno spet na zemljevidu prednovoletnih zabav (19. in 20. december). Začenja se Panc'r Fest, največja prednovoletna zabava na Dolenjskem. Nastopili bodo domači in tuji glasbeniki.

Petek bo obarvan z narodno-zabavno glasbo, ki jo bodo začinili Gadi. Slovenski viži bo sledila dalmatinska-popularna glasba. Nastopila bo ta čas ena bolj priljubljenih pevk, Lidija Bačić. V petkovem večeru se bo obiskovalcem v velikem ogrevanem šotoru pred novomeško Qlandijo predstavil Simon Škrlec, bobnar, ki je navdušil v letošnjem TV šovu Slovenija ima talent. Vmesne rime bo 'zibal' DJ Tomy Vertigo. Plesišče bodo poleg obiskovalcev zavzele tudi plesalke Dream Teama in plesna skupina Country Koral. Zaključek petkovega večera bo spet v vajetih odličnih Gadov.

Sobotni utrip se bo začel z domačo skupino. Anka Boys vas bodo z odlično vokalistko popeljali v rock'n'roll preteklost in sedanjost. Vrhunec večera bodo zaznamovale legende, ki uspešno ustvarjajo že skoraj 40 let. V Novo mesto prihaja Parni Valjak.

Skupina, ki je s svojo glasbo zaznamovala več generacij. Verjamemo, da obiskovalci ne bodo potrebovali tekstov, saj številne njihove uspešnice poznajo. Po dveh razprodanih in odličnih koncertih, v zagrebški dvorani Vatroslav Lisinski, bo Parni Valjak s svojo izredno glasbeno paleto navdušil tudi Novo mesto.

Zabava zagotovljena, dobrodošli na Panc'r Fest – Zabavo u mest.'

R. E.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

19.12.2014Oceni incam 

Če prav razumem je to v povezavi z pancerji in kaj imajo pri tem dalmatinska glsba.in ostali z juga,a ne bi se spodobilo,da povabite morda glasbenike z gorenjske.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava