DNŠ Sessions: Elemental, LokalPatriot Novo mesto

13.12.2014 | 22:00

Po udarnem začetku projekta DNŠ Sessions z Big Foot Mamo se nam v decembru obeta nova poslastica - v goste prihajajo eni izmed zastavonoš hrvaškega hip-hopa Elemental.

Kljub temu, da lahko korenine njihove glasbe najdemo predvsem v rapu in hip-hopu, Elemental vedno znova dokazujejo, da jih je skorajda nemogoče etiketirati, njihovo glasbo pa zaznamujejo številni žanri, ki se z izjemnimi (predvsem) kritičnimi besedili ter zanimivo glasbeno podlago zlivajo v avtentični zvok, ki je zlahka prepoznaven. Maja Priselac - Remi (MC, vokal), Luka Tralić - Shot (MC, vokal), Erol Zejnilović (kitara), Ivan Vodopijec (bobni), Davor Zanoški (klaviature), Konrad Lovrenčić (bas) ter Vida Manestar (back vokal) v živo nikoli ne razočarajo, saj je eno njihovih glavnih vodil intimen stik s publiko na koncertih, kar jih je skozi leta postavilo kot enega najboljših live bandov v regiji, ki ga ne smete zamuditi!

Koncert bo v soboto, 13. decembra 2014, ob 22.00 uri, v Klubu LokalPatriot.

Vstopnina: člani DNŠ 4 evre, ostali 8 evrov

Za namen promocije koncerta poteka tudi nagradna igra, katere zmagovalec bo prejel brezplačno vstopnico za koncert ter zadnjo ploščo skupine Elemental. Za podrobnosti glede nagradne igre obiščite www.dnš.si ali našo Facebook stran.