Delavnica: Veličasten moški, Ulica Slavka Gruma 9 Novo mesto

3.12.2014 | 17:00

»Moški – bleščeča kristalna čaša, prepolna moči.

Moški življenje vzdržuje, ščiti, varuje, s ponosom in častjo navdihuje. Oporo, trdnost da, usmerja, ženski z eleganco roko poda. Vizije prizemlji, cveti v svoji zgoščenosti, disciplini, redu, organiziranosti.

Moški – biser v svoji pokončni veličastnosti.«

Moški v sebi nosite neizmerno moč. Ste varuhi doma, povezovalci, mogočni skrbniki. Šele z vašo oporo lahko ženske in otroci zaživimo veličino svojega srca. V vas živijo spomini na svečenike v belem, na mogočne kralje, na veličastne bojevnike, na ljubeče očete, na strastne ljubimce, na romantične trubadurje, na modrosti polne starce.

Moški, podajte si roke in skupaj ustvarite nov svet - svet miru, ljubezni, spoštovanja in bogastva. Potrebujemo vas - potrebujemo vašo čast in ponos, strast in odločnost, veličino in srčnost.

Delavnice "Veličasten moški" so globoko izkustvene ter namenjene moškim, ki ste pripravljeni na večje spremembe in resnično delo na sebi. S pomočjo iger drug drugemu odstiramo moč veličastnega moškega, skupaj meditiramo, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige "Po poti mojega Srca" ...

Delavnice potekajo ob sredah, vsake 14 dni in običajno trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Srečujemo se v Novem mestu, na Ulici Slavka Gruma 9. Na zadnjem srečanju v sredo, 03.12.14, se bomo predali modrosti starca ter ljubeči svetosti dedka. Oblečeni bodite v športna, ležerna oblačila. S seboj prinesite podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja ...). Prijave obvezne na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Kratka vsebina:

1. Druženje "STRASTEN MLADENIČ"

Posvetimo se začetnemu obdobju v življenju moškega. Sprejmemo moč moškosti, veličastno odstremo tančice v svet moških iniciacij ter strastne spolnosti.

2. Druženje "SPOŠTOVAN MOŽ IN PONOSEN OČE"

Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in očetovstva. Predamo se moči moške povezanosti, začutimo pomen spoštovanja, ponosa, dostojanstva in časti.

3. Druženje "DIVJI MOŠKI IN USPEŠEN POSLOVNEŽ"

Moški ne glede na partnerstvo in očetovstvo v sebi vedno ohrani svojo samostojno bit, pridih divje neodvisnosti in vstopa v svet poslovnosti.

4. Druženje "MODRI STAREC"

V zadnjem obdobju v življenju moškega v ospredje stopi ljubeča svetost dedka ter večna modrost starca.

Več informacij na tel. 051 664 486 oz. e-pošti: milena.matko@siol.net.