Naj smrklja 2014: Najbolj simpatična smrklja v Sloveniji je ...

27.11.2014 | 14:15

Naj smrklje 2014

Naj smrklje 2014

Sinoči se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najbolj pričakovana najstniška zabava leta, na kateri Smrklja, že poldrugo desetletje najbolj priljubljena revija za najstnike, vsako leto podeljuje naziv naj smrklja. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel PIKI KOVAČ iz Brezovice, ki navdušenja ob prejetem naslovu ni skrivala. Prva spremljevalka je postala Manca Oražem iz Stahovice, ki je obenem prejela tudi nagrado za najglasnejše občinstvo, druga spremljevalka pa je postala Vida Milivojša iz Ljubljane. MANCA CAPUDER iz Domžal je tista smrklja, ki je bila deležna največ podpore na družabnih omrežjih in se je razveselila naziva »naj net smrklja«. Prireditev je v svojem humornem in navihanem slogu vodil priljubljeni stand-up komik Tin Vodopivec, dogodek pa so zaznamovali tudi odlični glasbeni nastopi – Clemens, Anay, Alja Krušič in Alya, ki so dvigali temperaturo med nekajstoglavim občinstvom. Zvezda stalnica izbora Naj smrklja so vsako leto tudi odlični plesni nastopi kandidatk za naj smrkljo – koreografijo so letos zanje pripravili v Libero Dance Centru pod vodstvom Azre Selimanović.

Komaj 11-letna PIKA KOVAČ iz Brezovice je žirijo s svojo simpatičnostjo in suverenim nastopom žirijo prepričala že v polfinalu. Radovedna najstnica, ki obožuje šolo, nastopanje in – matematiko. Letos je med drugim že prejela nagrado za najbolj obetavno igralko na festivalu Gledališke sanje, sicer pa veliko nastopa v oglasih in piše pesmi, s katerimi sodeluje na različnih natečajih.

Za naziv naj smrklja se je letos potegovalo več kot 130 kandidatk, le dvanajstim pa se je uspelo prebiti med finalistke, in sicer: Ani Vornšek iz Celja, Piki Kovač iz Brezovice, Živi Hamun iz Grosupljega, Manci Oražem iz Stahovice, Sinji Magdič iz Ljutomera, Tii Grbič iz Žirovnice, Manci Capuder iz Domžal, Maši Kerin iz Trbovelj, Isabbel-Anett Schmidt-Klemenc iz Celovca, Katji Omerzel iz Zdol, Nini Marčeta iz Kranja in Vidi Milivojša iz Ljubljane.

O zmagovalki je letos odločala žirija v sestavi: predsednik žirije Edis Vukalić, vodja frizerske ekipe v Studiu 4, Lejla Musić, predstavnica NC Supernova Ljubljana Rudnik, Živa Rupnik, predstavnica marketinga Pivovarne Union, Azra Selimanović, koreografinja in vodja Libero Dance Centra, in Klemen Bunderla, voditelj na radiu Aktual.

Naj smrklja 2014 bo krasila naslovnico naslednje številke revije Smrklja, za nagrado je prejela tudi celoletno naročnino na revijo Smrklja, paket izdelkov linije za intimno nego Lactacyd, paket presenečenja, ki ga je pripravila Sola, darilno kartico v vrednosti 100 evrov za nepozabne nakupe v NC Supernova Ljubljana Rudnik in bon v vrednosti 50 evrov za nakupe v New Yorkerju. Lepe nagrade pokroviteljev izbora Naj smrklja 2014 so prejele tudi vse druge finalistke. Sploh prvič letos je bila podeljena tudi nagrada smrklji z najglasnejšim občinstvom, ki je domov odnesla paket kozmetike Deborah in Calvin Klein v vrednosti več kot 120 evrov ter slasten Mannerjev paket dobrot in Solo Hey.

Na letošnjem izboru za naj smrkljo so se lahko vsi obiskovalci osvežili z mega SOLO HEY z okusom limone in pomaranče ter s slastnimi napolitankami, ki jih je prispeval Manner. Posebna zahvala gre tudi Studiu 4 in Edisu Vukaliću ter njegovi ekipi za ličenje in pričeske vseh dvanajstih finalistk, ki so bile videti naravnost fantastično, ter Azri Selimanović in asistentki Metki iz plesne šole Libero Dance Center, ki sta finalistke naučili plesnih korakov.

M. S.
Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media.

Galerija

Alya
Manca Capuder - naj net smrklja 2014
Manca Orazem - prva spremljevalka
naj smrklje 2014
Pika Kovac - naj smrklja 2014
Pika Kovac, naj smrklja 2014 in Anamarija Goltes, naj smrklja 2013
Tin Vodopivec
uvodna plesna tocka
Vida Milivojsa - druga spremljevalka
za priceske in licenje je skrbela neutrudna ekipa Studia 4

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava