Slovenska glasbena estrada za rokometaše

25.11.2014 | 12:40

Slovenska glasbena estrada za rokometaše
Slovenska glasbena estrada za rokometaše

Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica je v petek organiziral veliki adventni koncert v podporo klubu, ki je v dodobra napolnjeni osnovnošolski dvorani privabil slovensko glasbeno estrado. Program je povezoval domačin in nekdanji član ivanškega kluba, zdaj igralec v ljubljanski Drami Klemen Janežič, za popestritev programa pa sta poskrbela imitatorja Sašo Hribar in Tilen Artač. Med glasbeni imeni so se predstavili Big Band RTV Slovenija, Nuša Derenda, Nina Strnad, Nuška Drašček, Romana Krajnčan, Omar Naber, Marko Vozelj, za pridih domačnosti pa sta poskrbela mlada in nadobudna Zborallica ter seveda večno nepogrešljivi Stiški kvartet.

Med obiskovalci koncerta so bili številni ljubitelji rokometa in podporniki, donatorji ter sponzorji domačega kluba. Koncerta sta se udeležila tudi župan Dušan Strnad in podžupan Tomaž Smole. Občina Ivančna Gorica vsako leto preko razpisa sofinancira delovanje kluba in tako omogoča nadaljnji razvoj rokometa in delo z mladimi v naši občini.

Zbrana sredstva (prodanih je bilo okoli 600 vstopnic) bodo namenjena za izboljšanje pogojev dela članov Rokometnega kluba SVIŠ Ivančna Gorica, ki se v 1. državni ligi uspešno merijo z najboljšimi slovenskimi rokometnimi klubi.

G. S.

Galerija

o-koncert-01
o-koncert-02
o-koncert-03
o-koncert-04
o-koncert-05
o-koncert-06
o-koncert-07
o-koncert-08
o-koncert-09
Slovenska glasbena estrada za rokometaše
o_koncert_11
o_koncert_12
o_koncert_13
o_koncert_14
o_koncert_15
o_koncert_16
o_koncert_17

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava