Mesec dobrodelnosti Študentskega kluba Sevnica

23.11.2014 | 09:20

Mesec dobrodelnosti Študentskega kluba Sevnica

Študentski klub Sevnica letos že tretje leto zapored organizira projekt »ŠKS-jev mesec dobrodelnosti«. V mesecu decembru bomo zopet zbirali živila in nujne življenjske potrebščine, ki jih bomo podarili socialno ogroženim družinam v občini Sevnica. Konec meseca decembra bomo v ta namen organizirali tudi dobrodelni koncert.

Projekt ŠKS-jev mesec dobrodelnosti bo letos potekal že tretjič z namenom, da se v prazničnem času spomnimo tudi na soljudi, ki potrebujejo našo podporo in pomoč. V ta namen bomo čez cel mesec december zbirali živila in ostale potrebščine, ki jih potrebuje vsak bom. Na koncu akcije bomo oblikovali pakete humanitarne pomoči, ki jih bomo podarili ogroženim družinam. Verjamemo, da je v času praznikov vsak vesel pozornosti, če posebaj tisti, ki jo resnično potrebujejo.

Vsi, ki bi radi, da s skupnimi močmi polepšamo praznike, nas lahko kontaktirate na e-mail naslov: sksevnica@gmail.com, nas najdete na spletni strani ali Facebook strani kluba. Ker želimo pričarati čim več nasmehov na obraze ljudi, ki jim bomo pomagali, bomo veseli vsake podpore pri projektu.

V imenu Študentskega kluba Sevnica
Petra Jontez

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava