S točkami do priključka sredini

22.11.2014 | 08:20

Se bodo tudi danes Sevničani veselili zmage? (foto: arhiv)

Se bodo tudi danes Sevničani veselili zmage? (foto: arhiv)

Z gostovanja v Trebnjem so se Sevničani vrnili praznih rok in ostajajo na začelju prvenstvene lestvice, a to ne pomeni, da so se predali. Že danes bodo imeli priložnost, da poskušajo na domačem igrišču osvojiti nove točke proti ekipi Krke iz Novega mesta in se priključiti ekipam v sredini lestvice.

Statistični pokazatelji potrjujejo, da so bile pred začetkom sezone sprejete nekatere napačne odločitve pri kadrovanju, predvsem pri iskanju zamenjav za Ošlovnika in Flajsa. Medtem ko sta vratarja Brglez in Gerčar z nastopi upravičila sodelovanje, je bilo že pred časom prekinjeno sodelovanje s Štefaničem. Velik dolžnik pa še vedno ostaja Suholežnik, tako v napadu, kot tudi v obrambi.

Kadrovsko sestavo ekipe so dodatno poslabšale poškodbe, zato morajo prevzemati veliko odgovornosti na svoja ramena mladinci. Nekaterim to povzroča dodatni pritisk, ki se kaže predvsem v tehničnih napakah in izgubljenih žogah.

Nekaj sprememb je tudi v strokovnem vodstvu, kjer sta sodelovanje odpovedala vodja moštva in pomočnik trenerja, a vodstvo kluba že išče ustrezne zamenjave. Trenerju Godcu še vedno nudijo podporo pri vodenju ekipe in upajo, da bo imel kmalu na voljo kompletno ekipo. Sam pravi, da še ni vrgel puške v koruzo in da bo storil vse, da popelje ekipo v sredino lestvice.

S pravim pristopom so lahko fantje konkurenčni ekipam s sredine lestvice in ena takšnih je tudi ekipa Krke. Velik motiv sevniških fantov je lahko že stanje na lestvici, dodatni pa gostujoči vratar, ki je zapustil Sevnico tik pred začetkom prvenstva in se pridružil tokratnim nasprotnikom.

Tekma bo odigrana v Športni dvorani Sevnica v soboto, 22.11.2014, z začetkom ob 19:30 uri.

Rokometni klub Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava