Metlika: Odmevno predavanje o trženju v turizmu na spletu

1.11.2014 | 12:00

Metlika: Odmevno predavanje o trženju v turizmu na spletu
Metlika: Odmevno predavanje o trženju v turizmu na spletu

Turistično društvo Vigred Metlika, Razvojno informacijski center Bela krajina in Javni zavod Kulturni center Semič-TIC Semič so v okviru projekta EDEN - Evropska destinacija odličnosti v hotelu Bela krajina pripravili brezplačno predavanje o trženju v turizmu s pomočjo interneta. Zanimivo predavanje in delavnico sta pripravila priznana strokovnjaka, brata Primož in Uroš Žižek iz podjetja E-laborat d.o.o. V prvem delu sta udeležencem pojasnila vlogo in pomen oglaševanja preko spletnih strani ter na primerih pokazala, kako vzpostaviti kontakt med ponudniki in uporabniki. Nato sta pod drobnogled vzela nekatere spletne strani ponudnikov, ki so se udeležili predavanja. Svetovala sta jim, kako jih lahko izboljšajo ter kaj naj storijo, da bodo bolj prisotni in prepoznavni na svetovnem spletu.

Njuna končna ugotovitev je bila, da je Bela krajina kot turistična regija premalo prepoznavna v širšem prostoru, Belokranjci pa so preveč skromni, da bi svetu pokazali, kaj vse lahko ponudijo.

Predavanja je bilo zelo dobro obiskano, saj se ga je udeležilo okrog 40 ljudi iz vseh koncev Bele krajine. Med temi so bili ponudniki turističnih kapacitet, turistični delavci, podjetniki, obrtniki ter še nekateri drugi, ki jih zanima ta tematika.

Rudi Vlašič

Galerija

predavanje-01
predavanje-02
predavanje-03
predavanje-04

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava