Najmlajši so carji: Za dečki najboljša sezona

1.11.2014 | 08:50

Najmlajši so carji: Za dečki najboljša sezona
Najmlajši so carji: Za dečki najboljša sezona
Najmlajši so carji: Za dečki najboljša sezona

Dečki Adrie Mobil so končali in proslavili najuspešnejšo sezono. Nastopili so na osemindvajsetih enodnevnih, dveh etapnih dirkah ter dirkah za državno prvenstvo na velodromu. Šestintrideset dečkov in ena deklica so v petih starostnih skupina dosegli rekordnih 65 zmag.

Sezona se je začela in končala z zmago. S tekmovanji so začeli v začetku aprila na Viru na Hrvaškem in končala sredi oktobra v Mengšu. Šest kolesarjev je osvojilo dvajset naslovov državnih prvakov. Najuspešnejši je bil Jan Bevc, sledita Aljaž in Martin Colnar. Ekipa je tekmovala v dveh pokalih. Slovenski pokal je namenjen domačim kolesarjem. Med posamezniki sta zmagala Aljaž Colnar in Jan Bevc. Adria Mobil je bila najboljša med ekipami v vseh treh starostnih skupinah. Novomeščani so bili najboljši tudi v mednarodnem pokalu Alpe Adria v katerem tekmujejo poleg slovenskih kolesarjev še Italijani in Avstrijci. Aljaž Omerzel je bil najboljši pri dečkih A in Jan Bevc pri dečkih B. Adria Mobil je bila najboljša tudi med ekipami.

Ekipa se je še zadnjič zbrala v zidanici pri Colnarju in proslavila uspešno sezono. Osem kolesarjev se je poslovilo od kategorije dečkov. Zahvalili so se trenerjema, vodstvu kluba, sponzorjem in staršem saj se v novi sezoni selijo med mlajše mladince. Ob tej priložnosti so sestavili »Band« in zabavali vse prisotne in dokazali, da niso dobri le na kolesu, ampak se spoznajo tudi na glasbo.

Dečki in deklica so dosegli 65 zmag na cestnih dirkah

1. Jan Bevc DEČKI B 19 zmag

2. Aljaž Colnar DEČKI C 17 zmag

3. Martin Colnar DEČKI A 8 zmag

4. Aljaž Omrzel DEČKI A 5 zmag

5. Gal Glivar DEČKI C 4 zmage

6. Jaka Špoljar DEČKI D 3 zmage

7. Nika Kostanjšek DEKLICE A 3 zmage

8. Žiga Piskule DEČKI C 2 zmagi

9. Jaka Turk DEČKI C 2 zmagi

10. Urban Badovinac DEČKI B 1 zmaga

11. Jošt Badovinac DEČKI E  1 zmaga

SKUPAJ 65 zmag

VABILO K VPISU V KOLESARSKI KLUB

V KK Adria Mobil posvečamo veliko pozornost najmlajšim. Treningi potekajo 4-5 krat na teden in so prirejeni glede na starost kolesarja, Med šolo potekajo treningi v popoldanskih urah, med vikendi in času počitnic pa v dopoldanskih urah. Večina treningov se izvaja na kolesu na velodromu in okolici Novega mesta. Pozimi smo v bazenu, telovadnici ter hodimo na pohode.

Vse zainteresirane vabimo, da se nam pridružite.

Srečko Glivar

Galerija

z-decki-01
z-decki-02
z-decki-03
z-decki-04
z-decki-05
z-decki-06
z-decki-07
z-decki-08
z-decki-09
z-decki-10
z-decki-11
z-decki-12
z-decki-13
z-decki-14
z-decki-15
z-decki-16
z-decki-17

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava