AVDIO: Marijan Novina se vrača - z mednarodnim uspehom!

30.10.2014 | 13:30

AVDIO: Marijan Novina se vrača - z mednarodnim uspehom!
AVDIO: Marijan Novina se vrača - z mednarodnim uspehom!

Ko je doma vse bolj pomembno, kdo si, kdo te promovira, kdo ti piše in s kom se pojavljaš ... se Marijan Novina lahko zopet pohvali z mednarodnim uspehom. V soboto, 25. 10., je potekal mednarodni glasbeni festival Eurofest 2014 v Skopju, kjer je za dobro energijo poskrbel tudi Marijan. Prepeval je v hrvaškem jeziku in bil tako lažje razumljiv publiki in gledalcem preko TV.

S skladbo ''Moja mala ljubavi'' v novi priredbi (avtorji - tekst in melodija - Marijan Novina, aranžma - Roberto Kentaur Pop Dimitrov) je prejel drugo nagrado strokovne žirije.

To je bilo njegovo že tretje gostovanje na tem festivalu (2000 in 2004).

Kako je bilo, si lahko ogledate na Marijanovi fb strani, s Petro sta uživala v prenovljenem in gradbeno razpoloženem Skopju (slikovni material).

Za skladbo se te dni snema video spot - režija g. Uroš Gracar. Luč sveta bo ugledal 14.11., ko Marijan praznuje svoj okrogli rojstni dan.

Po skoraj 3-letni tišini (ob rojstvu sina Izaka - izdal skladbo Rad te imam sine moj) se sedaj vrača v velikem slogu - uspešen nastop na mednarodnem festivalu, dogovori in povabila na nove velike odre, zanimivo novo glasbeno sodelovanje z pravim umetnikom, producentom in aranžerjem, ki je začutil Marijanovo energijo in skupaj sta se odpravila na novo glasbeno pot.

Zagotovo se bo dogajalo še veliko in o vsem vas bomo obvestili.

Lep pozdrav
Marijan Novina in ekipa

Zvočni zapisi

Marijan Novina: Moja mala ljubavi

Galerija

p-novina-01
p-novina-02
p-novina-03
p-novina-04
p-novina-05

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

1.11.2014–1     + (0)     – (1)     Oceni tina 

te grive bi se lahko ostrigel,zgleda ko kak babjek

1.11.2014Oceni cvejčk 

Vse za lepoto

2.11.2014Oceni opazovalec 

Lahko rečem, da Marijan nima grive, ampak zelo lepo negovane lase,je srečno poročen mož, in noben babjek.Marsikatera baba je lahko fouš takim lasem in za božjo voljo, ne sodite človeka po videzu, ampak po duši. Če ima kdo težave, pa se v lekarnah dobi od persena do helexa...Srečno Marijan!!

2.11.2014Oceni Poznavalec 

Marijan sodi v skupino po krivem bolj prezrtih slovenskih pevcev. Toliko odličnih skladb in toliko nagrad kot jih je osvojil predvsem zunaj naših meja, vendarle nima prav vsak. In premore izvrsten vokal ter izjemen karakter. Spremljam ga še iz časov, ko so bili družinski bend (ansambel) in ga bom tudi v bodoče. Zunanjost me pa niti najmanj ne moti, ker je urejen in ravno v tem je ves čar, da njegova zunanjost ne razkriva vsega. Ali morda ničesar? Vse dobro!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava