Lisička Open 2014 - regijski karate turnir

26.10.2014 | 08:00

Lisička Open 2014 - regijski karate turnir
Lisička Open 2014 - regijski karate turnir

Klub borilnih veščin Sevnica je v soboto, 25. oktobra 2014, pod glavno taktirko predsednice OO Marje Zidarič, organiziral regijski karate turnir za osnovnošolce pod imenom LISIČKA OPEN 2014. Turnir je potekal v Športnem domu Sevnica, najmlajši pa so se med seboj pomerili v katah ekipno in posamezno. Turnirja se je udeležilo šest klubov iz Dolenjske, Posavja in Zasavja. Nastopilo je 15 ekip iz Novega mesta, Brežic, Leskovca pri Krškem, Trebnjega, Trbovelj in Sevnice.

Udeležence turnirja je najprej pozdravil Jurij Orač, predsednik Kluba borilnih veščin Sevnica, tekmovanje pa je v nadaljevanju protokola uradno odprl župan občine Sevnica g. Srečko Ocvirk, ki je nastopajočim zaželel veliko uspeha na tekmovanju in prijetnega druženja. Preden so se osnovnošolci pomerili v katah ekipno, pa so se najmlajši člani domačega kluba predstavili še v treh glasbenih točkah in navdušili prisotno občinstvo.

Glavni sodnik tekmovanja je bil Zvone Breznikar, sodili pa so še Andrej Kerin, Mihael Rukša, Žiga Rozina, Denis Orač in Lino Šalamon. Turnir bo ponovno postal tradicionalne narave, saj so ga sevniški karateisti pred leti že organizirali. Spomnimo se ga po prvem mednarodnem Grand prix turnirju Slovenija open, v nadaljevanju pa je klub organiziral še vrsto mednarodnih tekmovanj bolje poznanih pod imenom Hypo pokal.

Da je prireditev ponovno uspela v takem žaru kot smo jih vajeni pri domačinu, pa je nedvomno pripomogla visoko usposobljena ekipa prostovoljcev, članov Kluba borilnih večin Sevnica.

Predsednik kluba g. Jurij Orač je na koncu najboljšim posameznikom in ekipam podelil medalje in diplome. Najboljši klub turnirja z osvojenimi največ medaljami je bil KK Trebnje, tesno pa sta mu sledila drugouvrščeni KK Trbovlje ter tretjeuvrščeni KK Brežice. Trenerji omenjenih klubov so prejeli praktična darilca podjetja Lisca d.d. Tekmovalci pa so se lahko posladkali s krofi Bruno gostinstva, trgovine in pekarne Gabrijele. Tako Lisci kot gostinstvu Bruno se iskreno zahvaljujemo.

Zelo uspešen pa je bil tudi domači klub, saj je osvojil kar 11 medalj. Čestitamo!

PREGLED UVRSTITEV KBV SEVNICA:

1. LAN DRAGAR, kata posamezno, dečki 10-11 let, 1.nivo

1. TOMAŽ KAJTNA, kata posamezno, dečki 12-14 let, 1.nivo

2. SARA ŠANTEJ, kata posamezno, deklice 8-9 let, 1.nivo

2. ŽIGA PLAZAR, kata posamezno, dečki 10-11 let, 1.nivo

3. LIA DRAGAR, kata posamezno, deklice do 7 let, 1.nivo

3. ZALA PLAZAR, kata posamezno, deklice do 7 let, 1.nivo

3. TINKARA KELENC, kata posamezno, deklice 12-14 let, 2.nivo

3. DAVID KOCMAN, kata posamezno, dečki 8-9 let, 1.nivo

3. ALEKSANDER KOŽAR, kata posamezno, dečki 10-11 let, 1.nivo

3. ŽIGA PIGAC, kata posamezno, dečki 12-14 let, 2.nivo

3. ALJAŽ LEDNIK, kata posamezno, dečki 12-14 let, 2.nivo

KBV SEVNICA

Galerija

z-karate-001
z-karate-002
z-karate-003
z-karate-004
z-karate-005
z-karate-006
z-karate-007
z-karate-008
z-karate-009

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava