ZIK Črnomelj je tudi letos pripravil pestro dogajanje ob Tednu otroka

23.10.2014 | 11:40

ZIK Črnomelj je tudi letos pripravil pestro dogajanje ob Tednu otroka
ZIK Črnomelj je tudi letos pripravil pestro dogajanje ob Tednu otroka

Otroci so si lahko skupaj s svojimi starši ogledali gledališke predstave Žabji kralj, Polž Vladimir gre na štop, Hop v pravljico in Zvezdica zaspanka. Predvajali smo tri otroške filmske predstave. Deževni popoldan pa smo izkoristili za delavnico Izdelava dreves.

Otrokom in staršem smo v času Tedna otroka predstavili tudi dva programa, ki ju bomo izvajali v okviru Šole za starše v letošnjem šolskem letu: Telovadimo skupaj z našimi otroki in Zdravo kuhanje.

Z gledališkimi in kino predstavami, delavnicami ter predstavitvami programov za otroke in starše smo popestrili marsikateri popoldan. Pri izvedbi dogodkov so sodelovali prostovoljci, društva in šole.

ZIK Črnomelj

Galerija

o-zik-01
o-zik-02
o-zik-03
o-zik-04
o-zik-05
o-zik-06
o-zik-07
o-zik-08
o-zik-09
o-zik-10
o-zik-11
o-zik-12

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

23.10.2014+1     + (1)     – (0)     Oceni občanka 

Zdi se mi, da so to učenci obeh črnomaljskih osnovnih šol. Zahvala mentoricam, ki so z veliko potrpežljivosti pripravile učence za nastop, ki so ga imeli ob tednu otroka.

23.10.2014–1     + (0)     – (1)     Oceni vika lozar 

Tudi ZPM Črnomelj je organizirala dogajanje z otroci v Tednu otroka. Mogoče bi bilo dobro premisliti, da bi organizatorji združili svoje delo, dogajanje bi bilo nedvomno še bogatejše, zanimivejše za otroke. Sicer pa, priznajmo si, v Črnomlju se resnično veliko dogaja, le starši so včasih nemarni in se ne pozanimajo za stvar. Po drugi strani pa je tudi vredno razmisleka, da otrokom včasih preveč nudimo in so potem leni, da bi kaj sami naredili ali ustvarili. V naši mladosti, smo bili prisiljeni ustvarjati brez mentorjev in podpornikov. Lepi spomini!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava