Zaključek praznika KS Gora

22.10.2014 | 09:50

 Zaključek praznika KS Gora

Tekmovanja, ki je potekalo ob zaključku praznika KS Gora, se je udeležilo skupno 19 predstavnic in predstavnikov štirih klubov - iz domačega ŠD Gora, SSK Velenje, ŠD Jablanca in SD Dolomiti. Najprej so se pomerili deklice in dečki do devet let, kjer je prejela pokal za prvo mesto Tea Lekše, pri dečkih pa Taj Bizjak. Na skakalnici K15 je bil pri dečkih do dvanajst let najboljši Gal Žilavec, pri deklicah do trinajst let pa Kaja Toplak.

Po krajšem premoru so nadaljevali polete člani in veterani, kjer je med člani dosegel najdaljšo daljavo Žiga Omladič, pri veteranih pa je zmagal Stane Martinjak - ŠD Gora.

Seveda prireditve še ni bilo konec, saj se je nadaljevala s športnimi igrami - od metanja kamna z rameni, hoje s hoduljami, metanja kokošjih jajc preko mreže, poskakovanja v vrečah in capljanja, kjer je kot najboljša ekipa Gore prejela poleg praktičnih nagrad tudi prehodni pokal, drugo mesto je osvojila ekipa Goleka, tretji so bili pa predstavniki Spodnjih Dul, ki so za tri točke ugnali Cesto.

Prijetno druženje so nadaljevali še do poznih večernih ur ter se smejali ob padcih pri igrah.

Anton Hruševar

Galerija

u-gori-01
u-gori-02
u-gori-03
u-gori-04
u-gori-05
u-gori-06
u-gori-07
u-gori-08
u-gori-09
u-gori-10
u-gori-11
u-gori-12
u-gori-13
u-gori-14
u-gori-15
u-gori-16
u-gori-17
u-gori-18

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava