ZIK Črnomelj: Učenje angleščine in računalništva je lahko zabavno

21.10.2014 | 11:00

ZIK Črnomelj: Učenje angleščine in računalništva je lahko zabavno

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj že vrsto let, tako tudi v šolskem letu 2014/15 dobro sodeluje z Varstveno-delovnim centrom Črnomelj in društvom Sožitje Bela krajina pri organizaciji in izvajanju izobraževalnih programov za osebe s posebnimi potrebami. Članice društva Sožitje Bela krajina, katere z veseljem obiskujejo program Računalnik je tudi zame, spoznavajo računalnik, se učijo uporabe tipkovnice in miške ter v Slikarju rišejo.

Udeleženci, ki prihajajo iz Varstveno delovnega centra Črnomelj, obiskujejo program Učimo se angleščino z računalnikom, v katerem se učijo uporabe Interneta, elektronske pošte, Worda, ob branju kratkih angleških zgodb, poslušanju angleških pesmi in uporabi spletnega slovarja ter reševanju delovnih listov pa osvajajo znanje iz angleškega jezika.

Vsaka učna ura predstavlja idealno priložnost za prijetno druženje, učenje novih vsebin in dvig ravni socialnih kompetenc ter navsezadnje lažjo integracijo oseb s posebnimi potrebami v družbeno okolje. Nas, strokovne delavce pa dodatno motivirajo zadovoljni in nasmejani udeleženci, ki na ZIK vedno prinesejo dobro voljo in pozitivno energijo.

Petra Drakulič, mentorica

Galerija

c-ucenje-01
c-ucenje-02
c-ucenje-03
c-ucenje-04
c-ucenje-05
c-ucenje-06
c-ucenje-07
c-ucenje-08
c-ucenje-09

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava