Brežičani doma do nove zmage

21.10.2014 | 08:10

Brežičani doma do nove zmage

V nedeljo je članska ekipa RK Brežice doma igrala prvenstveno tekmo proti ekipi RK Radeče Mik Celje. Domačini so vodili do 15. minute, ko so gosti iz Radeč rezultat izenačili in v nadaljevanju povedli za gol, Brežičani so v nadaljevanju zopet povedli in prednost znova zapravili z zgrešenimi streli in napakami v igri. Radečani so imeli 15 sekund pred koncem polčasa priložnost za izenačenje, vendar so se Brežičani ubranili in na odmor med polčasoma odšli z izenačenim rezultatom (13:13). Tudi v drugem polčasu domačim igra ni stekla, še naprej so se vrstile napake in zgrešeni streli, kar so gosti izkoristili v svoj prid in rezultat obrnili v svojo korist. V 49. minuti so Brežičani uspeli goste ujeti pri rezultatu 21:21, zatem pa odigrali bolj zbrano ter povedli. V 53. minuti so Brežičani vodili za tri zadetke, gostje iz Radeč pa v igri niso popuščali vse do konca tekme, ki se je končala z zadetkom prednosti za domačo ekipo RK Brežice (28:27).

Za ekipo RK Brežice so igrali: Polovič A., Deržič 1, Lipej 3, Tomše J., Tomše M. 2, Hecher 6, Kovač, Dučanovič, Škoflek 3, Kramar, Polovič K. 5, Šalamon, Čanžar 3 (1), Mlakar, Zagode 5 (4), Božič-Žagar.

Rokometaši Brežic v sredo odhajajo v Sežano, kjer bodo odigrali pokalno tekmo, v petek pa bodo gostovali v Šmartnem pri ekipi RD Herz Šmartno.

RK Brežice

Galerija

z-tekma-01
z-tekma-02
z-tekma-03

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava