Prenovljeni hipermarket Spar Kočevje ponovno odpira svoja vrata

1.10.2014 | 09:00

Zajček Sparky (foto: arhiv)

Zajček Sparky (foto: arhiv)

Spar Slovenija je v Kočevju s svojo trgovino prisoten že 13 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in v sredo, 1. oktobra, bo modernejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl svoja vrata. Ob tem bodo pripravili dogodek za vse svoje kupce, ki so trgovino že pogrešali.

Podjetju Spar Slovenija je v sodelovanju z graditeljem VG5 gradnja, Inženiring d.o.o. uspelo v le enem mesecu prenoviti obstoječi hipermarket. Razprostira se na 1.859 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 31 zaposlenih. Prenova hipermarketa Spar zajema tako posodobitev notranjosti trgovine kot njenega zunanjega dela. Zunanjo podobo trgovine bo odslej krasila nova fasada s steklenim delom ter atraktiven lesen nadstrešek. Vsi kupci bodo imeli pred trgovino Spar še naprej na razpolago 140 brezplačnih parkirnih mest.

Hipermarket Spar Kočevje bo še naprej ponujal širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Posebno pozornost pri obnovi so posvetili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki predstavlja tržnico. Še bolj prijazno pa bodo urejeni oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov in rib ter oddelek kruha in peciva.

Novost trgovine predstavlja oddelek izdelkov iz linije TO GO, ki je v današnjem hitrem tempu življenja zelo aktualen. V njem lahko izbirate med raznovrstnimi pripravljenimi sadnimi in zelenjavnimi solatami.

Trgovino pa so tudi energetsko prenovili, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. V njej je vgrajen učinkoviti sistem »Hybrid-Cool System«. Gre za hladilno tehniko, ki uporablja plin CO2 in 134A. Z odpadno toploto hladilne tehnike je trgovina pozimi ogrevana in poleti hlajena. Poleg tega je celotna trgovina po novem opremljena le z varčno LED razsvetljavo, ki še pripomore k varčevanju električne energije.

Dobrodošla novost bodo tudi štiri ekspres blagajne, ki postajajo že stalnica v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

Trgovina v novi podobi bo kupcem odprla svoja vrata že ob 8. uri. Otvoritveni dogodek bo potekal od 9. ure dalje, ko bo obiskovalce ogrel nastop skupine Duo Srčev as. Nato bodo potekale številne aktivnosti od merjenja krvnega tlaka in sladkorja v krvi, do otroških likovnih delavnic in ustvarjalnic. Ob 10:45 bodo predstavniki vrtca Kočevje prejeli tudi donacijo podjetja Spar Slovenija. Ob 15:30 bo otroke zabaval klovn Žare, od 16:00 naprej pa bo glasbeno taktirko zopet prevzel Duo Srčev As. Svojo srečo bodo kupci lahko preizkusili ob kolesu sreče ter se potegovali za nagrade, vsi pa se bodo lahko posladkali z rojstnodnevno torto.

Program ob otvoritvi prenovljenega hipermarketa Spar KOČEVJE:

8:00 otvoritev trgovine

9:00-13:00 nastop Dua Srčev As

maskota zajček Sparky z baloni in bonboni

nagradno žrebanje ob kolesu sreče

10:00-13:00 merjenje krvnega tlaka in sladkorja v krvi

otroške likovne delavnice in ustvarjalnice

10:45 predaja donacije vrtcu Kočevje

15: 30 zabava za otroke s klovnom Žaretom

16:00 merjenje krvnega tlaka in sladkorja v krvi

otroške likovne delavnice in ustvarjalnice

nastop skupine Srčev As

 Pika Breskvar, Spar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava