Na sedmi tekmi strelci CPS Krško najboljši v tej sezoni

30.9.2014 | 09:45

Na sedmi tekmi strelci CPS Krško najboljši v tej sezoni

Strelcem kluba za praktično streljanje Krško bo zadnja tekma pokalnega prvenstva Slovenije ostala v lepem spominu. Nekaterim bo celo žal, da se sezona končuje, saj so na sobotni tekmi v Tržiču dosegli svoje najboljše rezultate v sezoni 2014.

Najboljši je bil Franc Kolarič, ki je bil drugi v tovarniški skupini, hkrati pa je zmagal tudi v klasi A in med seniorji. V isti skupini je bi Jože Kodrič peti.

Ekipa CPS Krško v tovarniški skupini, ki so jo poleg Kolariča in Kodriča sestavljala še Tomaž Kuzmin in Aleš Vidic, pa je slavila zmago, prvo v letošnji sezoni.

V skupini standard je bil Gaber Mahovne dvanajsti, v klasi A pa je zasedel drugo mesto. Tomaž Jevnik pa je bil drugi v klasi C standardne skupine. Ekipa CPS Krško standard, v kateri je sodeloval še Miha Sotler, pa je bila tretja.

V skupni razvrstitvi so zmagali Vili Dovžan (ZSD Trbovlje) v tovarniški skupini, Brezovnik Slavko (SC Ljubljana) v skupini klasik, Bruno Leban (SC Ljubljana) v odprti skupini, Uroš Jereb (Kamnik) v standardni skupini in Kušljan Marko (Orto) med revolveraši.

Tekma je bila posebna tudi po tem, da jo je SD Tržič pripravilo v zaprtem prostoru, v hali nakdanje tovarne BPT v središču mesta.

CPS Krško

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava