Priznanje gasilcem Bele krajine za pomoč ob žledolomu

26.9.2014 | 12:00

Priznanje gasilcem Bele krajine za pomoč ob žledolomu

Ob letošnji naravni nesreči, katera je v obliki žledoloma prizadela večji del Slovenije, smo tudi gasilci iz GZ Metlika priskočili na pomoč. Pomoč pri odpravi posledic žledoloma smo nudili na širšem območju občine Logatec (Hotedršica, Žibrše,Logatec ...).

Na prizadetem območju smo nudili pomoč dva dni, in sicer 8. in 9. februarja. Na terenu smo bili prisotni s 35. gasilci in osmimi vozili. Skupaj z GZ Črnomelj in GZ Semič smo v sklopu belokranjske regije na terenu bili prisotni s 102. gasilcema, 16. vozili, 16. agregati ter 72. motornimi žagami. Opravili smo skupno 2.550 ur.

Občina Logatec je ob občinskem prazniku na svoji slavnostni seji 20. septembra podelila občinska priznanja organizacijam, katera so priskočila na pomoč pri odpravi posledic žledoloma.

Med prejemniki Listine občine Logatec, katero je na slavnosten način izročil župan občine Logatec g. Berto Menard, so bile tudi vse tri gasilske zveze belokranjske regije

GZ Metlika

Galerija

Logatec 1
Logatec 11
Logatec 2
Logatec 3
Logatec 4
Logatec 5
Logatec 6
Logatec 7

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

26.9.2014Oceni vika lozar 

Dobro delo se stokrat povrne, je že stara resnica. Da vsaj ne bi rabili mi pomoči od tistih , ki so jim naši gasilci pomagali! Gasilci, dobri ambasadorji Bele krajine ste!

29.9.2014Oceni tina 

slabo,slabo mi je....ne od članka,od te vike lozar..

29.9.2014Oceni brglez 

tina. prvo se podpiši s svojim imenom in priimkom, tako kot Vika, ki stoji izza svojih besed in potem tako grdo kritiziraj drugega...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava