Posrečilo se je - podelitev bona študentski družini

20.9.2014 | 09:30

Predsednik društva Marjan Štangelj in mala Taja, ki je prejela prvi bon.

Predsednik društva Marjan Štangelj in mala Taja, ki je prejela prvi bon.

Društvo novomeških študentov je v ponedeljek, 15. septembra 2014, na Infotočki društva v Hostlu Situla podelilo prvi bon za projekt "Posrečilo se je!" po novem sistemu - preko razpisa. Na prvi objavljeni razpis se je prijavila le ena družina.

Projekt "Posrečilo se je!" je namenjen mladim študentskim družinam. DNŠ v sodelovanju z Otroško trgovino letno podeli do šest bonov v vrednosti 275,00 evrov, ki jih je mogoče unovčiti za nakup otroške opreme.

Marjan Štangelj, predsednik Društva novomeških študentov: "V Društvu novomeških študentov že nekaj let izvajamo projekt "Posrečilo se je!", vendar pa so se do letos vrednostni boni delili po principu "Kdor prej pride, prej melje." Zaradi tega smo se, v želji po večji pravičnosti, odločili uvesti razpis, na katerega se lahko prijavijo mlade družine. Prvi letošnji razpis je že končan in veseli smo, da smo lahko bon podelili družini, ki ga zares potrebuje. Ker je eno osnovnih poslanstev našega društva povezano s socialnimi projekti, se bomo trudili, da bomo za projekt "Posrečilo se je!" tudi v prihodnje namenili karseda visoko količino sredstev."

Ob tej priložnosti vse potencialne kandidate pozivamo, naj si na naši spletni strani (www.dnš.si) ogledajo razpis in se nanj tudi prijavijo, saj že zbiramo prijave za drugo polletje, mladi družini, ki je prejela prvi bon, pa želimo predvsem veliko zdravja.

Gašper Beg, vodja projekta "Posrečilo se je!"

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

20.9.2014Oceni Matic 

Marjan, tole ti pa paše. Čestitke za lep projekt.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava