Športni bazar v Sevnici

17.9.2014 | 09:10

Športni bazar v Sevnici

Društva, ki delujejo na področju športa v sevniški občini, so se predstavila na prireditvi Športni bazar, ki se je zaradi slabega vremena odvijala v Športnem domu Sevnica. Predstavniki društev so obiskovalcem delili informacije o svoje delovanje in jih povabili k vpisu v njihove vadbene programe v prihajajočem šolskem letu.

Na svoj račun so prišli najmlajši, saj so skakali po trampolinu, igrali namizni tenis ter košarko, malo starejši so se poskusili v streljanju z zračno puško in še in še.

Tomaž Blatnik, predsednik ŠZ Sevnica: ''Veseli me, da se je športnega bazarja udeležilo toliko športnih društev. Želja je, da se podobne prireditve odvijajo večkrat letno in da se športni delavci večkrat srečamo ter izmenjujemo mnenja na takšnih in podobnih srečanjih. Na tem mestu se zahvaljujem vsem predstavnikom društev, ki ste se vabilu za sodelovanje na prireditvi odzvali in vaš še naprej vabim, da s predlogi pomagate pri razvoju sevniškega športa.''

Športna zveza Sevnica bo projekt Športni bazar nadgrajevala v smislu, da bomo staršem predstavili otroške izdelke in storitve, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ipd.

Na sejmu se predstavili Klub malega nogometa Sevnica, Košarkarski klub Blanca – Potočje, Rokometni klub Sevnica, Košarkarski klub Tržišče, Kolesarsko društvo Sevnica, Strelsko društvo Marok Sevnica, Športno društvo Partizan, Društvo borilnih veščin IPPON Sevnica ter KBV Sevnica.

Športna zveza Sevnica

Galerija

v-sevnici-001
v-sevnici-002
v-sevnici-003
v-sevnici-004
v-sevnici-005

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava