namig za premik

Zdravilno meditacijski večer: aktivacija samozdravilnih sposobnosti, Knjižnica Mirana Jarca

16.9.2014 | 18:30

– Velika čitalnica na Študijskem oddelku

Zdravilno meditacijski večer bomo posvetili aktivaciji samozdravilnih sposobnosti in ravnovesja na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Z vzpostavljanjem ravnovesja smo na pravi poti izražanja našega celostnega potenciala. Aktiviramo vitalnost, modrost in pogum, ki so potrebni za življenje po poteh lastnega srca.

Letošnje poletje preživljamo v močnih energijah, ki nas je silijo k sprejemanju in iskrenemu izražanju, tako v odnosu do sebe kot drugih. Ste pripravljeni odpustiti vzorce, ki vam ne služijo več in pod njihovo plastjo ugledati čistost vašega lastnega bitja? Na zdravilno meditativnem večeru bomo ustvarili energetsko polje zdravilnih energij, ki vas bo popeljalo na pot osvobajanja starega ter k sprejemanju novih poti izražanja sebe in čutenju neskončnih možnosti, ki so še pred vami.

Prispevek za udeležbo na srečanju je 20 EUR (študentje in brezposelni: 15 EUR) Vsi predhodno prijavljeni udeleženci prejmejo tudi darilo: osebno (intuitivno) sporočilo božanskega vodstva. Število mest je omejeno, zato so obvezne predhodne prijave na e-mail bojanadarovec@yahoo.com ali gsm: 031 285 968. Večer vodi Bojana Darovec.

‹ nazaj