Delavnica: Ženska sem, Ulica Slavka Gruma 9 Novo mesto

16.9.2014 | 17:00

»Ženska. Daleč najbolj čudovita stvaritev Boga.

Dehteča lepota Srca. Omamna vrtnica, sladki nektar užitka, strasti. Veličastna oda radosti, neskončne moči. Kristalno čist izvir žive vode, ljubezni, luči. Mladenka, ki cveti, mati, ki rodi, starka, ki v modrosti žari. Žlahtnost, sočnost vsega najboljšega.

Ženska. Najlepši biser Stvarnika, čudež stvarstva celega.«

Delavnice »Ženska sem« so globoko izkustvene ter namenjene ženskam, ki smo pripravljene na večje spremembe in resnično delo na sebi. S pomočjo iger druga drugi odstiramo tančice misteriozne ženskosti, meditiramo, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige "Po poti mojega Srca" ...

Delavnice potekajo ob torkih, vsake 14 dni in običajno trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Predvideni termini: 16.09.14, 30.09.14, 14.10.14 in 28.10.14. Srečujemo se v Novem mestu, na Ulici Slavka Gruma 9. Oblečene bodimo v športna, ležerna oblačila. Prijave obvezne na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Kratka vsebina:

1. Druženje »CVETOČA MLADENKA«

Posvetimo se začetnemu obdobju v življenju ženske. Sprejmemo lepoto ženskosti, veličastno odstremo tančice v svet ženskih ciklusov. Objamemo svetost maternice, vstopimo v čarobnost podarjanja novega življenja ter moč čutne spolnosti.

2. Druženje »ČUTNA ŽENA IN LJUBEČA MATI«

Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in materinstva. Predamo se moči srčne ženske povezanosti, odstremo tančice svečane ustvarjalnosti.

3. Druženje »DIVJA ŽENSKA IN POSLOVNA BOGINJA«

Ženske ne glede na partnerstvo in materinstvo v sebi vedno ohranimo svojo samostojno bit, pridih divje neukročenosti in vstopamo v svet svojevrstne ženske poslovnosti.

4. Druženje »MODRA STARKA«

V zadnjem obdobju življenja v ospredje stopi ljubeča svetost babice ter večna modrost starke.

Ženske v sebi nosimo neizmerno moč. Nosilke smo novega življenja, v rokah držimo plamenico srčnosti. V nas živijo spomini na svečenice v belem, na mogočne kraljice, na veličastne boginje, na ljubeče matere, na strastne žene. Podajmo si roke in skupaj odplešimo veličasten ples ženskosti, da omamni cvet ljubezni v nas zopet zadehti