Poplava zlatih medalj za Adrio Mobil

15.9.2014 | 09:30

Poplava zlatih medalj za Adrio Mobil

Na Otočcu je potekalo še zadnje letošnje državno prvenstvo za dečke. Na progi med Otočcem in Kronovim so bili najboljši mladi kolesarji Adrie Mobila, ki so zmagali v vseh treh kategorijah. Državni prvaki so poslali Aljaž Colnar, Jan Bevc in Martin Colnar ter Nika Kostanjšek pri deklicah A.

Organizatorji dirke Kolesarsko društvo Papež Podgorje je odlično izpeljalo prvenstvo, kljub težkim vremenskim razmeram, ki zadnje dni pestijo Dolenjsko. Vreme ni šlo na roko niti kolesarjem, ki so imeli zadnji teden težke pogoje za trening. Kolesarji Adrie so kljub dežju izpeljali trening na progi dirke, kar se jim je zelo obrestovalo. Ponovili so uspeh z cestnega državnega in osvojili naslove v vseh treh kategorijah. Uspeh Martina in Aljaža Colnarja ter Jana Bevca so dopolnili še Gal Glivar in Aljaž Omrzel s tretjim mestom.

Kapetan ekipe in tiskovni predstavnik Patrik Bogataj je bil po dirki kratek: »Z rezultati na DP v kronometru smo lahko zadovoljni, saj smo uspeli v vseh kategorijah in znova pokazali, da smo najmočnejši klub v Sloveniji. V prihodnosti nas čaka še veliko dobrih dosežkov«.

Državni prvak pri dečkih A Martin Colnar: »Zelo sem vesel zmage, saj je potekalo državno prvenstvo na domačem terenu, kjer stalno treniramo. Kljub zmagi moram pridno trenirati naprej, saj sezone še ni konec. Konec sezone zaključim tekmovanje pri dečkih pri katerih sem tekmoval tri leta. Naslednje leto bom napredoval med mladince, kar pomeni še več napornega treninga. Zahvaljujem se vsem, ki ste mi pomagali do rezultatov«.

Srečko Glivar
Foto: Goran Badovinac

Galerija

z-kk-001
z-kk-002
z-kk-003
z-kk-004
z-kk-005
z-kk-006
z-kk-007

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava