Novo parkirišče pri OŠ Podzemelj

14.9.2014 | 11:50

Novo parkirišče pri OŠ Podzemelj

Župan Občine Metlika Darko Zevnik in ravnatelj OŠ Podzemelj Stanko Vlašič sta v petek predala namenu novozgrajeno parkirišče pri OŠ Podzemelj. Zaradi pomanjkanja parkirnih mest je bila s strani OŠ Podzemelj in Nogometnega kluba Kolpa podana pobuda za izgradnjo parkirišča. V letu 2013 je bila izdelana projektna dokumentacija, izvedene pa so bile tudi arheološke raziskave. Investicija se je izvajala v mesecu avgustu 2014, dela pa je izvajalo podjetje GRAMEL d.o.o. iz Metlike.

Vrednost celotne investicije znaša 22.506,00 evrov in je v celoti financirana iz občinskega proračuna. Pridobljenih je novih 18 parkirnih mest in obračališče za avtobus.

Občina Metlika

Galerija

odprtje
odprtje1
odprtje2
odprtje3
odprtje4
odprtje5
odprtje6
odprtje7

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

14.9.2014Oceni občinar 

Lepo,predvsem pohvalno,da bojo imeli starši kje parkirati ko pripeljejo otroke v šolo,oziroma pridejo ponj,predvsem pa avtobus,kombi,ki jih razvaža.xxxxx

15.9.2014Oceni Šokc 

Čestitke, to je največji projekt v občini metlika v zadnjih nekaj letih.

16.9.2014Oceni pika 

BRAVO---ŠOK OC,,,---- občinar,ti pa ne veš kje parkirajo starši ,ko je roditeljski ali kakšno praznovanje .Ta parkir plac je škoda omenjat ,,ko je kakšnja tekma je pa cel Podzemelj zaperkiran ,,če je še vcerkvi maša --je katastrofa..

17.9.2014Oceni Šokica 

Škoda da niste slikali tudi cel projekt - parkirplac, ker na slikah se vidi samo govornike.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava