Večer s knjigo »Po poti mojega Srca« in predstavitev delavnic, knjižnica Dolenjske Toplice

10.9.2014 | 19:00

»Pripovedi. Drugačne. Napolnjene z nebesno modrino, čutno globino. Strastjo in romantiko. Drznostjo. Ovite v ogrinjalo božanskega nektarja.

Naj govorijo. Tiho šepetajo. Ljubeče dajejo. Čutno objemajo. Bogato obdarujejo. Pogumno odstirajo tančice resnice. Veličastno izmojstrijo. Nežno bodrijo. Strastno plešejo. Dehteče cvetijo. Omamno ljubijo.«

V sredo, 10.09.2014, ob 19.00 uri povabite svoje srce v Dolenjske Toplice, v Krajevno knjižnico Dolenjske Toplice na Zdraviliškem trgu 8, na druženje z milozvenečimi besedami iz knjige »Po poti mojega Srca« avtorice Milene Matko ter na predstavitev delavnic »Pot srca«.

V življenju se nam pogosto dogaja, da ne moremo v polnosti zaživeti, objeti sebe, svojih bližnjih in življenja samega. Vzroki so v nas samih, v odnosih, ki so nas ranili, v občutkih, ki smo jih potlačili, v napačnih odločitvah, ko nismo prisluhnili svojemu srcu in sledili lastnim željam. Pomembno je, da se s tem soočimo, pogledamo resnici v oči, spustimo težo odvečne prtljage in se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo. S pomočjo delavnic »Pot srca« lahko dobimo odgovore na vprašanja, ki se pojavljajo v našem srcu, razrešimo stiske, pogledamo vzroke in sprejmemo najboljše odločitve.

Vstop prost. Se vidimo, srčno objamemo.