Fotografski natečaj »Najokusnejše dobrote z dolenjskih kmetij«

31.8.2014 | 09:10

Fotografski natečaj »Najokusnejše dobrote z dolenjskih kmetij«

Zelenjava in sadje KZ Krka sta pridelana na okolju in ljudem prijazen, integriran način. Na dolenjskih poljih pridelovalci pridelujejo svežo, lokalno pridelano zelenjavo in sadje, ki je višje kakovosti z več vitamini in drugih hranilnih snovi. Zelenjava in sadje sta obrana v optimalni zrelosti, kar jima daje bogat, poln okus in omogoča pripravo izjemno okusnih jedi. Obogatite tudi vi okuse v vaši kuhinji s pridihom domačnosti!

KZ Krka je danes največji slovenski ponudnik integrirano pridelane zelenjave z zaščitnim znakom »integrirani«. Želimo osveščati ljudi o pomenu uživanja lokalno pridelave zelenjave, podpiramo slovenske pridelovalce, slovensko poreklo ter skrb za zdravje potrošnikov.

Fotografirajte pridelek z domačega vrta ali sosednjega polja in se potegujte za privlačne nagrade.

Teme natečaja:

 »Domače in okusno z Dolenjskih kmetij«

 »Razvajanje z dobrimi okusi«

 »Naravi prijaznejša pridelava«

 »Domače. Najboljše!«

 »Pridelano s pridnimi rokami«

Kdo lahko sodeluje?

V fotografskem natečaju lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Osebe, ki so mlajše od 18 let lahko sodelujejo z dovoljenjem staršev. Zaposleni KZ Krka v fotografskem natečaju ne smejo sodelovati.

Oddaja izdelkov

V fotografskem natečaju bomo upoštevali vsa dela, ki bodo prispela na naš e-mail naslov mojca.florjancic@verus.si do najkasneje 31. oktobra 2014. Sodelujete lahko z največ 3 fotografijami, ki jih lahko poljubno obdelate. Prosimo, da svoje fotografije ustrezno poimenujete, jih pošljete v JPEG obliki, priporočena velikost 300x400mm in ločljivost 300 dpi.

Fotografija mora vsebovati:

 Ime in priimek

 naslov in kraj bivanja

 kontaktne podatke (e-mail ali telefon)

 ime fotografije

 v primeru mladoletne osebe pripnite podpisno potrdilo dovoljenja staršev o privolitvi k sodelovanju v natečaju.

Prejeta dela bomo sproti objavili na Facebook profilu KZ Krka in spletni strani www.kz-krka.si. Med prejetimi deli bomo izbrali 10 najboljših fotografij. Zmagovalne 3 pa bomo izbrali z vašo pomočjo na naši Facebook strani. Nagrajene bodo fotografije, ki bodo prejele največ »všečkov«. Ocenjevanje bo potekalo do vključno 17. novembra 2014 do 12.00 ure.

Nagrade

1.nagrada: kopanje za 2 osebi v Termah Krka

2. nagrada: kosilo za dve osebi v restavraciji ZNC

3. nagrada: 10 kg sveže zelenjave in sadja iz integrirane pridelave

Nagrajence bomo o rezultatih obvestili po telefonu ali e-pošti najkasneje 3 dni po končanem ocenjevanju na Facebook strani. Nagrajenci bodo tudi objavljeni na spletni strani www.kz-krka.si. Za prevzem nagrade mora nagrajenec predložiti osebni dokument. Mladoletni nagrajenec lahko prevzame nagrado le ob predložitvi pisne privolitve staršev oz. skrbnika. Nagrade niso izplačljive v denarju.

Strokovna komisija

Strokovna komisija, ki bo izbrala 10 najboljših fotografij, sestavljajo:

Polonca Fakin, marketing KZ Krka

Polona Hrovat Mavsar, referentka za marketing KZ Krka

Mojca Florjančič, vodja projekta promocije Zelenjave in sadja iz integrirane pridelave

Pravila fotografskega natečaja

Vsi udeleženci v natečaju s svojo udeležbo dovoljujejo uporabo fotografij za promocijske aktivnosti KZ Krka z.o.o. brez nadomestila. KZ Krka z.o.o. se obvezuje, da bo tako zbrane podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prijava na fotografski natečaj je veljavna, če udeleženec fotografijo in vse obvezne podatke posreduje pravočasno. Organizator ne odgovarja za napake oddaje e-pošte (napačna povezava in neuspešno pošiljanje, prepozno prispelo sporočilo), napake poslanih sporočil po e-mail pošti in druge napake, povezane z računalniško opremo ali tehničnimi pomanjkljivostmi kakršnekoli narave, ki bi lahko kakorkoli ovirale potek fotografskega natečaja. Komisija o poteku nagradnega izbora naredi zapisnik, v katerega navede: datum in kraj izbora, število vseh pravočasno prispelih fotografij, seznam nagrajencev s pripadajočimi nagradami, vse druge pomembne podatke o poteku izbora. Zapisnik se izdela v enem izvodu in se hrani pri organizatorju. Izbor in rezultati so dokončni, pritožba ni možna.

Več informacij dobite na e-naslovu mojca.florjancic@verus.si.

KZ Krka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava