Plesne priprave plesalcev PK Dolenjske

29.8.2014 | 09:50

Plesne priprave plesalcev PK Dolenjske

Plesni klub Dolenjske je že zakorakal v novo plesno sezono, saj se s plesnimi pari pripravljamo na poletnih pripravah. Le-te potekajo od ponedeljka do sobote v popoldanskem času. Na priprave smo, kot je v PK Dolenjske že običajno, povabili strokovnjake s plesnega in glasbenega področja ter strokovnjaka s področja fizioterapije. Tako celoten program sooblikujejo vodja Plesnega kluba Dolenjske plesni učitelj Albert Zorko, direktor Plesnega centra Dolenjske Gregor Vovk ter plesni učiteljici in vrhunski plesalki Špela Kralj in Valerija Rahle. Ana Arh, pomočnica ravnatelja Glasbene šole Marjana Kozine skrbi za ritmični del priprav, Franci Gazvoda, priznani novomeški manualni terapevt, pa je poskrbel, da se plesalci znajo pravilno ogreti in raztezati.

Kot se za dogodke v Plesnem klubu Dolenjske in Plesnem centru Dolenjske spodobi, bomo vse udeležence plesnih priprav, ki smo jih poimenovali Kon'c počitnic, peljali na športni dan v neznano, kjer ne bo manjkalo dobre volje, smeha in hrane.

Če so vas ob branju tega teksta zasrbele noge, pa vas vabimo da si delovanje kluba ogledate tudi v plesnih prostorih Plesnega centra Dolenjske v času TEDNA ODPRTIH VRAT, ki bo potekal od 1. do 5. septembra na že znani lokaciji v Planetu Tuš, Novo mesto.

Več informacij o klubu najdete na www.plesnicenter.com.

Pripravil: PK Dolenjske
Foto: PK Dolenjske

Galerija

ples-001
ples-002
ples-003
ples-004
ples-005

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava