Vrhunec grajskega dela turneje 'Tiho'

29.8.2014 | 09:00

Vrhunec grajskega dela turneje 'Tiho'

Dan D so v začetku leta razmišljali o primernih koncertnih prizoriščih, ki bi bili neobičajni za rockovsko skupino in primerni za intimno doživljanje njihovega glasbenega ustvarjanja. Izštekan in predrugačen koncertni nastop, ki so ga prvič predstavili pred dvema letoma pod naslovom 'Tiho', so želeli predstaviti v prostorih, ki bi glasbi vdihnili dodatno dimenzijo. Zato so se 20. junija 2014 odpravili na turnejo po slovenskih gradovih.

Za njimi je tako že osem grajskih nastopov, pred njimi pa sta še koncert na Metliškem gradu (29. 8. ob 20. uri) in grandiozni vrhunec, ki ga z velikim navdušenjem ne pričakujejo samo ljubitelji Dan D, temveč tudi člani zasedbe, saj se ne zgodi vsak dan, da bi koncertirali v prečudovitem okolju mogočne srednjeveške trdnjave. Enkraten in neponovljiv – zadnji koncert turneje 'Tiho' - se bo tako zgodil v petek, 5. septembra, na Ljubljanskem gradu, ki že več kot pet stoletij soustvarja veduto slovenske prestolnice.

Ujemite zadnje trenutke grajske turneje in se prepustite magičnim zgodbam historičnih prizorišč, ki bodo minimalistično koncertiranje Dan D zagotovo ponesli tja, kamor si sami najbolj želite.

Vsi koncertni datumi:

29. 8. Metlika @ Metliški grad (akustični koncert Tiho)

5. 9. Ljubljana @ Ljubljanski grad (akustični koncert Tiho)

14. 10. Maribor @ Dvorana Leona Štuklja

info Dan D

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava