Gasilci z Rožič Vrha prevzeli novo gasilsko vozilo 

23.8.2014 | 12:15

Gasilci z Rožič Vrha prevzeli novo gasilsko vozilo 

V nedeljo, 17.8.2014, smo gasilci iz Rožič Vrha slavnostno prevzeli novo gasilsko vozilo GVV-1, Iveco 4x4. Botra vozila je bila županja Občine Črnomelj ga. Mojca Čemas Stjepanovič, ki je v svojem nagovoru povedala, da je ponosna na delo društva in je z veseljem prišla med nas.

Akcija okrog zbiranja denarnih sredstev se je začela že v letu 2011. Vzporedno z akcijo nakupa novega vozila pa je potekala še gradnja nove garaže in ureditev ostalih društvenih prostorov. Na prireditvi je predsednik društva Aleš Jerman predstavil potek akcij in se vsem zahvalil za pomoč. Ključe vozila pa je od županje prevzel poveljnik društva Boštjan Majerle, ki se je zahvalil za zaupanje in izrekel prisego.

Vozilo je blagoslovil še župnik g. Peter Kokotec in se zahvalil gasilcem za njihovo delo. Med gosti sta bila še predsednik krajevne skupnosti Talčji Vrh g. Jože Vrščaj in pa naš dobrotnik in prijatelj Anton Grahek iz Ljubljane, ki nam veliko pomaga.

Ponosni smo na novo pridobitev, ki nam zagotavlja večjo operativno sposobnost in varnost nas gasilcev kot tudi krajanom našega okoliša. Še enkrat zahvala vsem, ki ste nam pomagali.

Predsednik PGD Rožič Vrh: Aleš Jerman

Galerija

0007
0020
0022
0029
0044

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

24.8.2014Oceni joc 

čestitamo!

26.8.2014Oceni vika lozar 

V slogi je moč! Gasilci nam pomagajo, ko smo pomoči potrebni, se znajo organizirati za kako dobrovoljno akcijo. Včasih se zdi, kot da so prileteli od drugod, saj je na splošno v naši družbi prišlo v navado, da samo čakamo kdaj nam bo kdo kaj dal, ko pa ne dobimo je jeza tu.

26.8.2014Oceni very 

Vika si strašno pametna in kaj si hotela s tem povedat.

26.8.2014Oceni alja 

Le od kje denar, da dobi vsaka vas novo vozilo, ki potem stoji v garaži. Koliko posedovanj pa ste imeli v zadnjih 5. letih??

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava